Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

ΗΠΕΙΡΟΣ: Ο καιρός της Παρασκευής: Καταιγίδες, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες


Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στην Ήπειρο. Βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές αναμένουμε από τη νύχτα και  τις πρώτες πρωινές ώρες σε ολόκληρη την περιοχή.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί η πιθανότητα πλημμυρικών φαινομένων είναι μεγάλη.
  
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ...

ορεινές περιοχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού Ιωαννίνων  με υψόμετρο πάνω από τα 900-1000 μέτρα, όπου κατά διαστήματα θα είναι αρκετά πυκνές

Τα έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι  σταδιακά θα υποχωρήσουν, αλλά έως και τα το πρωί του Σαββάτου ο καιρός θα είναι άστατος με νεφώσεις, σποραδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία  την Παρασκευή θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, -2 έως 7 βαθμούς στα ορεινά, 1 έως 11 στις ημιορεινές περιοχές, 7 έως 15 στις πεδινές περιοχές των νομών Άρτας και Πρέβεζας και από 9 έως και 15 στα παράκτια τμήματα  της Ηπείρου.Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν και το Σαββατοκύριακο. 

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του καιρού της Παρασκευής  θα είναι οι ισχυροί άνεμοι στο Ιόνιο αλλά και στις ακτές της Ηπείρου όπου θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ, αρχικά από νότιες διευθύνσεις και από το απόγευμα από βορειοδυτικές.

epirusmeteo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου