Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δείτε τι άφησε πίσω της, η σημερινή σχολική εκδρομή


Σχολική εκδρομή πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, τέσσερα Γυμνάσια της Πρέβεζας. 

Σύμφωνα όμως με τις καταγγελίες που έφτασαν στο PrevezaBest και βάση των αδιάψευστων φωτογραφιών που δημοσιεύουμε, ο απολογισμός της σημερινής σχολικής εκδρομής, δεν είναι και τόσο καλός… Σπασμένα παγκάκια, Σπασμένο τσάμι πολλά σκουπίδια και ξηλωμένα τα φιλέ του τένις ...  άφησαν κάποια από τα παιδιά φεύγοντας από την εκδρομή τους.




Θα πρέπει οι μαθητές να μάθουν είτε από το οικογενειακό τους περιβάλλον είτε στο σχολείο, πώς να σέβονται στην δημόσια περιουσία, όπως επίσης να σέβονται και το περιβάλλον. 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι δάσκαλοι τους θα φροντίσουν μέσω της παιδαγωγικής και αφού λάβουν γνώση του δημοσιεύματος, με την μέθοδο της λογικής αλλά και της επίκλησης του συναισθήματος, να δώσουν στους μαθητές να αντιληφθούν, πως αυτές οι εικόνες σε καμία των περιπτώσεων καθόλου, δεν τους τιμούν… 

Άλλωστε πόσους μαθητές μπορεί να φιλοξενήσει και ο χώρος του δημοτικού κολυμβητηρίου  ; ; ; 

Ασφαλώς και τα παιδιά πρέπει να πραγματοποιούν τις προγραμματισμένες τους εκδρομές αλλά με κάθε σύνεση και προσοχή προς την δημόσια περιουσία και το περιβάλλον. 

Επίσης να επισημανθεί πως, δεν υπάρχει υπάλληλος καθαριότητας στο δημοτικό κολυμβητήριο. Έτσι τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι μαθητές, θα αναγκαστούν να τα μαζέψουν οι αθλούμενοι σε αυτό. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου