Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2026

Στην Ήπειρο κυβερνητικό κλιμάκιο με στελέχη πρώτης γραμμής - Το πρόγραμμα για την Πρέβεζα

Επίσκεψη στην Ήπειρο θα πραγματοποιήσει κυβερνητικό κλιμάκιο

την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, με σταθμούς και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, η σύνθεση του κλιμακίου δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη, του Γραμματέα Οργανωτικού  Στέλιου Κονταδάκη και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου στην περιοχή, η ενημέρωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί, αλλά και η επαφή με τους πολίτες και η καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο που δίνει βαρύτητα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο διάλογος με τους πολίτες.. 

Όσον αφορά την Πρέβεζα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ την Πέμπτη στις 16:30 και δύο ώρες αργότερα, στις 18:30, επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου