Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καρποφορούν οι προσπάθειες του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στράτου Ιωάννου


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Βράβευση κορυφαίων τουριστικών πρακτόρων της  Κύπρου και προβολή της Ηπείρου

Έπειτα από συλλογική προσπάθεια αλλά κυρίως των προσωπικών επαφών του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στράτου Ιωάννου !!!

Μετά από επαφές με τον Ε.Ο.Τ. Κύπρου, η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετέχει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πρεσβευτική κατοικία στη Λευκωσία, στην οποία θα γίνει τουριστική προβολή αποκλειστικά της Ηπείρου. 

Η εκδήλωση αφορά τη βράβευση τεσσάρων (4) κορυφαίων tour operators για το 2013, οι οποίοι έφερναν χιλιάδες Κύπριους τουρίστες στην Ελλάδα. Η Ήπειρος θα είναι η τιμώμενη και μοναδική περιφέρεια που θα συμμετέχει. 

Στην εκδήλωση θα παραστούν τουριστικοί πράκτορες του νησιού, ξενοδόχοι και άλλες προσωπικότητες του τουριστικού και όχι μόνο χώρου. Συγκεκριμένα, θα παραβρεθούν, ο Υπουργός Τουρισμού της Κύπρου, ο Πρέσβης της Κύπρου, 40Κύπριοι  κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες  που έφεραν πολλούς Κύπριους Τουρίστες  στην Ελλάδα και πλήθος δημοσιογράφων ενώ το βράδυ της εκδήλωσης  θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη  πλάνα της Ηπείρου και θα προσφέρονται Ηπειρώτικα προιόντα (φαγητά, γλυκά, ποτά) στους καλεσμένους. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10/12/2014 και ώρα 19:00 στην πρεσβευτική κατοικία της Ελλάδας στην Λευκωσία.

Επιπλέον την επομένη της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί ειδική εκπομπή- αφιέρωμα στην Ήπειρο,σε μεγάλο Κυπριακό κανάλι με πολύ υψηλή τηλεθέαση κατά τη διάρκεια της οποίας σεφ θα μαγειρέψει και θα παρουσιάσει στην εκπομπή 2-3 Ηπειρώτικες συνταγές στον "αέρα".

Εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου η οποία θα είναι η τιμώμενη και μοναδική περιφέρεια θα παραστεί ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ.Στράτος Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου