Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

Δωρεά σχολικού υλικού στην επαρχία Αλύκου από τον Βαγγέλη Ροπόκη


‘’Πολλοί , ίσως,μένουν στα λόγια και άλλοι πάλι  αφήνουν  τις πράξεις  να μιλούν ‘’...


Ο  Γεν. Γραμμ. του επιμελητηρίου Πρεβέζης, επιχειρηματίας  και επίτιμος δημότης της Επαρχίας Αλύκου κος Ευάγγελος Ροπόκης  βρέθηκε  εκ νέου στην Επαρχία Αλύκου  την Παρασκευή  24 Απριλίου 2015  μεταφέροντας  σχολικό υλικό  για τα σχολεία Αλύκο-Τσούκας .



 Επισημαίνοντας συγχρόνως , την  στενή φιλία και συνεργασία όπου τους συνδέει  με τον έπαρχο κο.Χρήστο Καίση  .

Ο κος Ροπόκης ,είναι   γνωστός στον κύκλο του, για το φιλανθρωπικό του έργο καθώς και την ευθύτητα του, κερδίζοντας βήμα -βήμα την αγάπη και τον σεβασμό των κατοίκων της Πρέβεζας και πέραν των συνόρων αυτής.

Η κίνηση  (δωρεά)  του κου.Ροπόκη ήτο  μιαν δέσμευση η οποία την υλοποιεί  μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα  από την υπόσχεσή όπου ο ίδιος είχε δώσει τόσο στον έπαρχο όσο  και στην διευθύντρια εκπαίδευσης της επαρχίας Αλύκου κας Βιολέτας Σέχου-Οι οποίοι, μεταφέροντας τις ανησυχίες και προτάσεις   τους στον κο Ροπόκη - εισακούσθηκαν άμεσα στο κάλεσμα τους, φτάνοντας  στο επιθυμητό αποτέλεσμα  .



Όπως επισήμανε ο κος Ροπόκης, η άριστη φιλία όσο και συνεργασία  στόχος του είναι να συνεχιστεί και στο αμφότερων μέλλον, διότι αυτός ο τόπος  μας χρειάζεται στις πράξεις και όχι μόνον στα λόγια.’’


Ο έπαρχος Αλύκου με τη σειρά του δήλωσε ‘’ με χαροποιεί το γεγονός ότι εν μέσω αυτής της συνεργασία απέκτησα έναν πραγματικό φίλο, έναν ακόμη αδελφό, θα είναι μεγάλη μου χαρά φιλία μας να διατηρηθεί στο χρόνο .  -Όμως  Αρωγός  της όλης συνεργασίας –φιλίας υπήρξε ο πρόεδρος Ομόνοιας Νεοχωρίου κος Γιώργος Γκριμπούρας τον οποίο και ευχαριστούμε ‘’.

Το παρόν έδωσαν ο Νομάρχης Αγίων Σαράντα κος Ιλύρ Ύσι ,ο πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου κος Χρήστος Τούρλας, ο διδάσκαλος κος Σωτήρης Παππάς κ.α.

Μετά το πέρας της συνάντησης παρέστη δείπνο  προς τιμήν του κου Ευάγγελου Ροπόκη στην πόλη τον Αγίων Σαράντα .


Ρεπορτάζ: Βαλεντίνα Μητσιούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου