Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η δικογραφία της τροχαίας, σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχηματος που έλαβε χώρα τη περασμένη Πέμπτη και κόστισε τη ζωή σε μια 17χρονη κοπέλα.

Στο μοιραίο τροχαίο εμπλέκονται μια γυναίκα οδηγός ιχ και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία συνεπέβαινε και η νεαρή Πρεβεζάνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, πραγματογνώμονες αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων των οδηγών...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, η γυναίκα οδηγός του ΙΧ, έχει κάνει αρνητική δήλωση στην ασφαλιστική της εταιρία, ισχυριζόμενη ότι σταμάτησε στη διασταύρωση όπου έγινε το συμβάν και αφού έλεγξε, προχώρησε στην πορεία της με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας να προσκρούσει στο ΙΧ. Ολα αυτά σύμφωνα με την δήλωση της οδηγού του ΙΧ. 

Η τροχαία Πρέβεζας μας δήλωσε οτι διενεργείται προανάκριση υπό πλήρη μυστικότητα όπως επιβάλει ο νόμος και οτι δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ο δε δικηγόρος της οικογένειας του ανηλίκου θύματος, Απόστολος Τάσσης επικαλέσθηκε το δικηγορικό απόρρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου