Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 01, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βασίλης Ιωάννου "Βρε... καλώς τα, τα παιδιάααα"


Με αιχμηρό τρόπο και δόση ειρωνείας , υποδέχθηκε ο Βασίλης Ιωάννου την θέση του Αλέξη Τσίπρα , στην ομιλία προς τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ , ότι «είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της άτακτης χρεοκοπίας και ενός αναγκαίο συμβιβασμού».


Θέλοντας προφανώς ο πρώην Νομάρχης και Βουλευτής του νομού να καταδείξει ότι ο κ. Τσίπρας προσχώρησε ανοιχτά πλέον στο «μνημονιακό στρατόπεδο» , αφού και αυτός όπως και οι προηγούμενοι , κάθε φορά που υπέγραφαν από ένα μνημόνιο το αιτιολογούσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το γνωστό «Βρε καλώς τα ,τα παιδιάαααα…».

Είναι αλήθεια ότι ο Βασίλης Ιωάννου , μπορεί εδώ και πολύ καιρό να είναι αποστασιοποιημένος από τα κοινά , αφού είναι γνωστό ότι απέχει από τα πολιτικά και κομματικά δρώμενα , δεν παύει όμως σε κάθε ευκαιρία να κάνει αισθητή την παρουσία του και να καταθέτει σημαντικές κατά τη γνώμη μας τοποθετήσεις και πολιτικές προτάσεις στα social media. 

Το τελευταίο μάλιστα διάστημα όσοι παρακολουθούν twitter και facebook , θα έχουν διαπιστώσει ότι οι ιδιαίτερα «καυστικές» παρεμβάσεις του κ. Ιωάννου, γίνονται αφορμή για διάλογο που μαρτυρούν προβληματισμό για την πολιτική κατάσταση και ανησυχία για το μέλλον της χώρας. 

Αυτό μάλιστα που μπορεί να διαπιστώνουν όσοι παρακολουθούν τα γραφόμενά του είναι ότι ο πρώην Νομάρχης , έχει πλέον ξεφύγει από τα στενά κομματικά και παραταξιακά όρια και πέραν της αυστηρής κριτικής που ασκεί στην Κυβέρνηση επιχειρεί να στείλει μηνύματα για την αναγκαιότητα εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης όπως πχ η ανάρτησή του στις 13 Ιουλίου μέσα από την οποία προέτρεπε ότι « επειδή τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, απαιτείται Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας και ευθύνης». 

Επιλέξαμε και μεταφέρουμε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια που έχει κάνει , το τελευταίο μόνο διάστημα, στο facebook ο κ. Ιωάννου που νομίζουμε ότι επιβεβαιώνουν τις παραπάνω απόψεις μας.

Βασίλης Ιωάννου 
30 ιουλίου
ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ...... ΤΣΙΠΡΑΣ στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: "Μπροστά μας είχαμε την επιλογή ενός δύσκολου συμβιβασμού και την επιλογή μιας άτακτης χρεοκοπίας¨ 

Βασίλης Ιωάννου 
27 Ιουλίου στις 3:02 μ.μ.
Πριν από περίπου δυο δεκαετίες ο Ιταλός μεγαλομεγιστάνας Ανιέλι, σχολιάζοντας τα πολιτικά πράγματα της χώρας του είχε πει: «Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από την Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά». Όποιος νομίζει ότι τα παραπάνω ισχύουν μόνο για την Ιταλία.... πλανάται πλάνην Οικτρά. 

Βασίλης Ιωάννου 
18 Ιουλίου στις 9:24 μ.μ.  
Όταν 6 στους 10 Έλληνες προτείνουν Οικουμενική Κυβέρνηση και ο Τσίπρας "απαντά" με τον Χαϊκάλη , "για να δροσίζει την καυτή πατάτα",...θα πέσει πολύ γέλιο. 

Βασίλης Ιωάννου 
16 Ιουλίου στις 7:31 μ.μ. 

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά μετά και τα χθεσινοβραδυνα , έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι με αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, δεν έχουμε ....καμιά τύχη. Οι μερικές φωτεινές εξαιρέσεις , απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

Βασίλης Ιωάννου
15 Ιουλίου στις 2:49 μ.μ.  
Τροποποιήθηκε ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ" ο κ. Τσίπρας αν πιστεύει , ότι το Μνημόνιο του μπορεί να υλοποιηθεί από το υπάρχον Κυβερνητικό σχήμα. Επαναλαμβάνω: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ!!!!! 

Βασίλης Ιωάννου 
14 Ιουλίου στις 3:04 μ.μ. 
Τ' ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ' ΑΥΤΟ : "Δεν ψηφίζω τα μέτρα, αλλά στηρίζω την Κυβέρνηση". ΚΟΙΝΩΣ : "Άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε". ................... Επαναλαμβάνω : ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. 

Βασίλης Ιωάννου
13 Ιουλίου στις 2:29 μ.μ. 
Και για όσους δεν το κατάλαβαν...ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ... Γι' αυτό: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! 

Βασίλης Ιωάννου 
11 Ιουλίου στις 2:50 μ.μ. 
Νάμαστε λοιπόν τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...................... Αφού μερικούς μήνες "περιπλανηθήκαμε" άσκοπα από τους "μαθητευόμενους μάγους", καταλήξαμε στην μόνη εφικτή και ρεαλιστική πρόταση. ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΌΝ, και οι "ΟΧΙτες και οι ΝΑΙτες" , και "οι μνημονιακοί και οι αντιμνημονιακοί ", και " οι περήφανοι πατριώτες και οι προδότες γερμανοτσολιάδες". Αρκετά μας στοίχισε τα τελευταία χρόνια αυτός ο "απολίτικος διχασμός". 

ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ,χωρίς άλλους....ισμούς ( λαϊκισμούς,ναρκισισμούς τακτικισμούς, ρεβανσισμούς , ψευτολεονταρισμούς, τυχωδιοκτισμούς......) ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ , για να καταρτίσουμε ένα δικό μας ολοκληρωμένο ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, που θα απαντάει πειστικά στη μεγάλη πολιτική,κοινωνική και οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου