Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας κ.Μπαίλη με αφορμή την ακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης  με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας  προέβη  στην ακόλουθη ανακοίνωση:


«Θέλω  ειλικρινά να εκφράσω τα πιό θερμά μου συγχαρητήρια  στους επιτυχόντες του  Δήμου μας οι οποίοι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία  κατάφεραν να κατακτήσουν τον στόχο τους και να ανοίξουν διάπλατα ένα παράθυρο ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον τους αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας γενικότερα.

Σίγουρα   ως αυριανοί φοιτητές και αργότερα ως επιστήμονες  αποτελείτε   ό,τι το καλύτερο διαθέτει  η κοινωνία και ο  τόπος μας για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. 

Ευελπιστούμε ότι η πολιτεία θα σας  δώσει το δικαίωμα να μείνετε   εδώ και να αξιοποιήσετε  τις γνώσεις και την εξειδίκευση  που θα λάβετε  ως πτυχιούχοι πια , για  την πρόοδο της  χώρας μας..

Μαζί με τους  επιτυχόντες  μαθητές οφείλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειες των παιδιών που στάθηκαν  δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα  στηρίζοντας τον δύσκολο και συνάμα όμορφο αγώνα τους.

Τέλος,  θέλω να παροτρύνω   όσους μαθητές δεν κατάφεραν  φέτος να  πετύχουν τον στόχο που είχαν θέσει  να συνεχίσουν την προσπάθεια , να πιστέψουν στον εαυτό τους και να είναι βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα έχουν την δυνατότητα να   κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.

Μπορεί να χάθηκε μια ευκαιρία αλλά στην ζωή σας θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες  ακόμη για  δημιουργία και πρόοδο”


                                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου