Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέο Δ.Σ. για τον σύλλογο Εστιατόρων – Ψητοπωλών και συναφών επαγγελμάτων


Νέο Διοικητικό συμβούλιο, απέκτησε ο σύλλογος Εστιατόρων – Ψητοπωλών και συναφών επαγγελμάτων Ν.Πρέβεζας, καθώς σήμερα Δευτέρα στις 7 μ.μ.,  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ο σύλλογος πραγματοποίησε γενική συνέλευση και εκλογές, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.


Ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Κόκκαλης, ο οποίος, ξεκαθάρισε ότι δεν  θα θέσει  ξανά υποψηφιότητα, για την θέση του προέδρου κάνοντας λόγο να αναλάβουν νέοι συνάδελφοι, ενώ πραγματοποίησε και  σύντομη ομιλία, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε παραδείγματα για να τονίσει την αναγκαιότητα της ύπαρξης του συλλόγου αλλά και της συνοχής μεταξύ των μελών του. 


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ.Κόκκαλης αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου (Λευκή νύχτα, ιστιοφόρα, Παρουσία στην έκθεση "philoxenia" της Θεσσαλονίκης, κ.α.) αλλά και της επιπλέον συνεισφοράς του συλλόγου στην τοπική κοινωνία. 

Ενώ αμέσως μετά ο κ.Κόκκαλης ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα μέλη για άλλα διάφορα ζητήματα του κλάδου.  Έτσι, ο σύλλογος Εστιατόρων – Ψητοπωλών και συναφών επαγγελμάτων, απέκτησε νέο 9 μελές Δ.Σ., όσοι και οι υποψήφιοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, το οποίο θα συνεδριάσει το αμέσως επόμενο διάστημα για την εκλογή του Γραμματέα, Ταμία και Προέδρου. 

Το 9 μελές συμβούλιο αποτελείται από τους:  Ζώη Οικονόμου, Σπύρο Κόκκαλη, Στάθη Γουρνάρη, Αντώνη Χρήστου, Μιχάλη Καζαντζίδη, Μαρία Σπυράκου, Δημήτριο Κολιό, Χριστόφορος Τσούτσης και Χρήστος Παπαφώτης.  

Ενώ τα τρία μέλη τα οποίο θα εκπροσωπούν τον σύλλογο στην ΠΑΣΚΕΔΙ θα είναι ο Σπύρος Κόκκαλης, ο Γρηγόρης Κάρτσακλας και ο Δημήτρης Κολιός.  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου