Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μπαίλης "Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι" - "Χωρίς Μαρίνα, δεν μπορεί να υπάρξει θαλάσσιος τουρισμός"


Με 54 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα το οποίο και πέρασε κατά πλειοψηφία ήταν η  Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Πρέβεζας, ετών 2015-2019. 

Σχετικά με το θέμα τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης ο οποίος μεταξύ άλλων, αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του δήμου για την δουλειά και τις επισημάνσεις που έκαναν τόσο για τα θετικά όσο και τα αρνητικά σημεία, ανέφερε πως "όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι, με το νέο ΕΣΠΑ ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ισότιμη μεταχείριση. Δεν θέλουμε τουρισμό των 35 ημερών αλλά τουρισμό και στις τέσσερις εποχές του χρόνου (Μαθητικό – θρησκευτικό – ιαματικό – πολιτιστικό κ.α.)"

Ο κ.Δήμαρχος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που θα πρέπει να αποκτήσει το λιμάνι της Πρέβεζας και στην τριπλή του ιδιότητα, Αλιευτικό – Τουριστικό και Εμπορικό. "Δεν μπορεί να υπάρξει θαλάσσιος τουρισμός χωρίς Μαρίνα, ανέφερε ο κ.Μπαίλης, θα πρέπει να στηρίξουμε τις νέες επενδύσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε νέες θέσεις εργασίας"

Σχετικά με το περιβάλλον ο κ.Μπαίλης δήλωσε πως η δημοτική αρχή έχει κάνει πάρα πολλά, ενώ έθεσε σαν παράδειγμα το κλείσιμο των τεσσάρων χωματερών από το 2011. 

Ενώ, για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να επιρρίψει τις ευθύνες στην Κεντρική εξουσία η οποία σύμφωνα με τον ίδιον έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθυνών.



Στο δημοτικό συμβούλιο παρέστη και ο αθλητικός παράγοντας κ.Θεόδωρος Μυζίκος και ζήτησε την επίσπευση των εργασιών σχετικά με το κλειστό στάδιο της πόλης (ΔΑΚ) ενώ ανέφερε πως σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα είναι στα δύο στάδια - το άλλο είναι το στάδιο της Λευκάδας - όπου μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα επιπέδου Α1 κατηγορίας. 

Ο κ.Μυζίκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ καλή συνεργασία που είχε την περσινή χρονιά με τους Αντιδημάρχους Γιαννουλάτο και Σαραμπασίνα τόσο στο θέμα της φύλαξης όσο και στο θέμα της καθαριότητας κάτι το οποίο όπως δήλωσε ευελπιστεί να υπάρξει και με το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου