Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παναγιώτης Λαφαζάνης "H Ελλάδα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και δεν έχει προοπτική"


Πολιτική εκδήλωση με θέμα "Η εναλλακτική πολιτική πρόταση της ΛΑΕ και η συγκρότηση του αναγκαίου πολιτικού μετώπου  για την υλοποίησή της»" πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου παρουσία φίλων και μελών της ΛΑΕ στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

Κεντρικός ομιλητής ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος ανέλυσε το θέμα της εκδήλωσης, ενώ μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, και συγκεκριμένα δήλωσε πως είναι για τα σκουπίδια, είναι κατασκευάσματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Ελλάδα… βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και δεν έχει προοπτική, η ΛΑΕ είναι η μοναδική που διαθέτει ρεαλιστική πρόταση απέναντι στα μνημόνια, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μια πολιτική συγκέντρωση που οφείλουμε ν'αναφέρουμε πως την παρακολούθησαν αρκετά άτομα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ.Λαφαζάνης συνομίλησε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους και για αρκετή ώρα σε προσωπικό επίπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου