Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2016

ΠΑΣ Πρέβεζα – Κεραυνός Θεσπρωτικού 0-2


Ένας κάκιστος ΠΑΣ Πρέβεζα, ηττήθηκε μέσα στο σπίτι του με 2-0 από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.


Ο ΠΑΣ, μια ομάδα χωρίς ψυχή και πάθος, μετά από ένα πολύ καλό ημίχρονο στον αγώνα με την Ένωση, επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις. 

Έχοντας σε κακή μέρα σχεδόν όλους τους παίχτες του, κατάφερε να απογοητεύσει για άλλη μια φορά τους φιλάθλους του. Οι παίχτες του ΠΑΣ, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο και με δεδομένη την καλή εμφάνιση στον αγώνα με την Ένωση, πίστεψαν ότι με την φανέλα θα κερδίσουν τον αγώνα. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αδιάφορο, πλην μιας φάσης η οποία κατέληξε στο δοκάρι του τερματοφύλακα Ισπόγλου, έπειτα από σουτ του Μουτσάι. Βλέποντας την κακή εμφάνιση των παιχτών του, ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΣ Βαγγέλης Φίντσος έκανε κάποιες αλλαγές, βγάζοντας τον Καρίπογλου τον οποίο αντικατέστησε ο Ζάχος, κάτι που δεν διόρθωσε την εικόνα της ομάδας του ΠΑΣ. 

Οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με ανέπαφο το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο που ο ΠΑΣ θα έπρεπε να μπει δυναμικά, κάθισε στην μετριότητα του πρώτου ημιχρόνου. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 60’ ο παίχτης του ΠΑΣ Σιαμάγκας. 

Έτσι, έχοντας η φιλοξενούμενη ομάδα την αριθμητική υπεροχή, κατάφερε μετά από μία φάση ουσιαστικά ακίνδυνη και μετά από ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου να προηγηθεί 1-0.  

Ο Πας στην συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει, παρότι έπαιζε με 10 παίχτες χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία του αντίπαλης ομάδας. 

Διορθωτικές κινήσεις από τον προπονητή του ΠΑΣ, βάζοντας στην θέση του Σπυρόπουλου και Μουτσάι τον Λιάσκο και τον Τουργκέλη, έδωσαν μια επιθετική πνοή στην ομάδα χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει, αντίθετα στα τελευταία λεπτά του αγώνα δέχτηκε και ένα δεύτερο γκολ με το οποίο σφραγίστηκε το τελικό σκορ. 

Εκτός, από την κακή μέρα και την μετριότητα των παιχτών του ΠΑΣ ο μόνος που κατάφερε να διακριθεί ήταν ο Σενεγαλέζος παίχτης του Λέιντι Ντιάου και ο μικρός Μάριος Τσάλας.  














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου