Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

Είναι η Πρεβεζάνα Ιωάννα Μαλέσκου, η «Μενεγάκη» της Κρήτης; 27 Φώτο


Το σέξι μοντέλο και εστεμμένη διαγωνισμού ομορφιάς που από δασκάλα έγινε παρουσιάστρια [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Ξανθιά, όμορφη, γυμνασμένη, με όμορφο χαμόγελο και παρουσιαστικό που μαγνητίζει, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι μια συνηθισμένη δασκάλα σε κάποιο ορεινό χωριό της Κρήτης, αν και εργάστηκε πρόσφατα σε ένα από αυτά:«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πρέβεζα. Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ και με κάλεσαν αμέσως ως αναπληρώτρια Δασκάλα Δημοτικού στην Κρήτη. Έκτοτε έμεινα και εργάστηκα εδώ. Σε μικρά χωριά του νομού Ηρακλείου και στο Ρέθυμνο» δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντευξη της.


Η Ιωάννα ξεκίνησε πρόσφατα να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια στον «KΡΗΤΗ TV», αφού πρώτα δοκίμασε την τύχη της σε τοπικά καλλιστεία, το 2013, όπου και απέσπασε τον τίτλο της «αναπληρωματικής Miss Κρήτη»: «Ανεξάρτητα από τον τίτλο που απέσπασα, και μόνο η παρουσίασή μου στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης (που αποτελεί θεσμό στην Κρήτη), συνέβαλε στην αναγνωρισιμότητά μου. Είναι γεγονός. Ανέκαθεν όμως, υπήρξα της λογικής ότι καθένας σε βάθος χρόνου αποκτά ότι του αξίζει.
Δεν είναι σκοπός μου να γίνω εφήμερα γνωστή και να έχω τη ζωή ενός βεγγαλικού. Και επίσης, στη ζωή μας ποτέ δεν έρχεται κάτι έτοιμο. Κι αν έρθει, κάτι δεν πάει καλά.. Πάντα υπάρχει το τίμημα και ένα αντάλλαγμα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ευκαιρίες προκύπτουν και αν όντως αξίζεις, με δουλειά και προσωπική συστηματική προσπάθεια, θα εξελιχθείς».

Και αμέσως μετά ήρθε η μικρή οθόνη: «Η τηλεόραση ξεκίνησε μετά από ένα δοκιμαστικό που μου πρότειναν σε ένα μικρό τοπικό κανάλι. Και έγινε το βάπτισμα του πυρός για εμένα στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο κόσμος με αγκάλιασε και πραγματικά εισέπραξα αγάπη και αποδοχή που δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια. Χαίρομαι διπλά, γιατί όταν σε πετάνε σε έναν ωκεανό και κολυμπάς, είναι υπόθεση. Όταν όμως κολυμπάς, γλιτώνεις από καρχαρίες και περνάς και στην απέναντι όχθη, τότε είναι νίκη και δικαίωση.

Το επόμενο τηλεοπτικό μου εγχείρημα γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή και εγώ ως πρόσωπο, ταυτόχρονα, περαιτέρω αναγνωρισιμότητα και αγάπη. Είναι τρομερό το συναίσθημα να σε σταματάει κόσμος στο δρόμο, στα μαγαζιά ή στον καφέ για μια φωτογραφία ή τα αμέτρητα μηνύματα που δεν προλαβαίνω να ανοίγω στα social media. Το ευχαριστώ είναι λίγο…».
Μετά την πρόσφατη εμφάνιση της Ιωάννας στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι σίγουρο ότι οι πόρτες θα της ανοίξουν διάπλατα. Θαυμάζοντας μάλιστα και τις φωτογραφίες της, είμαστε ακόμα πιο σίγουροι.


























tamtam.news



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου