Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποχωρήσεις.... και Καταγγελίες για "Μαγειρέματα" στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας


Στον αέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας. Συγκεκριμένα δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με 41 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μόνο που για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης πλην της ΑΣΥΠ  η συνεδρίαση τελείωσε στο όγδοο ζήτημα αφού έπειτα οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης σύσσωμοι αποχώρησαν. Ειδικότερα, πανικό προκάλεσε στην συνεδρίαση του συμβουλίου τα θέματα που αφορούσαν ... 7) Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρέβεζας. 

8). Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.

Έτσι, αφού ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης ευχαρίστησε το απερχόμενο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ έκανε τις προτάσεις της συμπολίτευσης οι οποίες και ήταν, Αυδίκος για Πρόεδρος, Νέσσερης μέλος, δύο πολίτες Ευάγγελος Νικολάου και Πηνελόπη Παππά ενώ στο Δ.Σ. υπάρχει και εκπρόσωπος των εργαζομένων ο οποίος και είναι ο Χαράλαμπος Οικονόμου ενώ η ΑΣΥΠ πρότεινε τον Χρήστο Τσούτση .


Επειδή όμως, έπρεπε να υπάρχει και μια πρόταση από την μειοψηφία, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συζήτησαν αφού προηγουμένως εξήλθαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης της αιθούσης για να καταλήξουν στην πρόταση τους η οποία και ήταν ο κ.Σπυράκος από την Λαική Συσπείρωση. 


Έτσι, στην εκλογική διαδικασία απείχαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πλην της ΑΣΥΠ και αυτό διότι σύμφωνα με τους ίδιους ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Κορωναίος ερμήνευσε τον Νόμο όπως ήθελε ο ίδιος.

Έτσι, παρουσία 21 δημοτικών συμβούλων έλαβαν, 21 Αυδίκος, 21 Νέσσερης, 15 Τσούτσης(ΑΣΥΠ) και 2 Σπυράκος 

Το ίδιο ακριβώς έργο παίχτηκε και στην συζήτηση του επόμενου θέματος για τον Ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, με την μόνη διαφορά ότι πλην της ΑΣΥΠ οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση χωρίς να μετέχουν στην εκλογική διαδικασία αφού προηγουμένως είχαν κάνει τις προτάσεις τους οι οποίες ήταν ο Διονύσης Καλλίνικος και ο πολίτης κ.Παναγιώτης Τσούτσης.



Πάλι ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης αφού ευχαρίστησε το απερχόμενο ΔΣ και εξήρε την προσφορά του, έκανε τις προτάσεις της συμπολίτευσης οι οποίες ήταν Συγκούνας για Πρόεδρος, Κατσιπανέλης Αντιπρόεδρος και μέλη Αγγέλη κ Κατσαούνος ενώ για λογαριασμό της ΑΣΥΠ αυτοπροτάθηκε ο επικεφαλής της κ.Παππάς





Πάλι παρουσία 21 δημοτικών συμβούλων, έλαβαν Συγκούνας 21, Κατσιπανέλης 20, Αγγέλη 21, Κατσαούνος 21 ενώ ο κ.Παππάς έλαβε 20 και οι προτάσεις της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Τσούτσης 1 και Διονύσης Καλλίνικος 0

Σημειωτέον στην εκλογική διαδικασία δεν συμμετείχαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πλην της ΑΣΥΠ.

Κάπου εκεί, ο κ.Κλάπας απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον κατηγόρησε για ανακολουθία επί της διαδικασίας ενώ κατήγγειλε ότι η συμπολίτευση στις πλάτες των Πρεβεζάνων κάνει συμφωνίες με άλλες παρατάξεις και προφανώς εννοούσε την ΑΣΥΠ, αφού λίγο αργότερα ο κ. Κλάπας ανέφερε ότι η συμπολίτευση είναι έτοιμη να συνδιοικήση με την ΑΣΥΠ και έπειτα ακολούθησε η αποχώρηση των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Νίτσα πλην της ΑΣΥΠ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου