Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

Στην Πρέβεζα, με αφορμή το 4ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος


Koρυφαία στιγμή για την Πρέβεζα, αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/7 στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού το οποίο διεξάγεται στην πόλη της Πρέβεζας, από χθες Πέμπτη και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο  29/7. 

Ο κ.Παυλόπουλος έφτασε στο αεροδρόμιο του Ακτίου στις 8 το βράδυ και αμέσως κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, όπου τον υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ηπειρωτών Χρυσόστομος Δήμου.







Στον χώρο του γεύματος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών κ. Δήμου, ενώ αμέσως μετά βραβεύτηκαν προσωπικότητες που διακρίνονται για το έργο τους στην αυτοδιοίκηση, την παιδεία, την επιχειρηματικότητας και την κοινωνική τους προσφορά.















Αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος πραγματοποίησε ομιλία, ενώ αργά το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσει και πάλι για την Αθήνα. 


Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος 120 περίπου σύνεδροι που εκπροσώπησαν Απόδημους Ηπειρώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αυστραλία.


Δείτε το φωτογραφικό υλικό, έτσι όπως το κατέγραψε το PrevezaBest. 



























1 σχόλιο: