Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Πέτρος Ιακωβίδης LIVE στο MANGO beach bar


Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται για ένα μοναδικό βραδινό live στο Mango beach bar . Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που ξεσηκώνει τις πίστες της Αθήνας μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη πάθος. Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 22.00 στο Mango beach bar



Σημεία προπώλησης:
Πρέβεζα: Mango Beach Bar, LITHOS, ALILA tales & spirits
Βράχος-Λούτσα : Cuba Beach Bar

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κατάγεται από την Καβάλα και η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Έχει πραγματοποιήσει μουσικές σπουδές σε κιθάρα, μπουζούκι, κρουστά και πιάνο, τραγουδάει επαγγελματικά από τα 13 του χρόνια και θεωρείται ένας από τους πιο υποσχόμενους καλλιτέχνες της γενιάς του, τόσο σε ερμηνευτικό όσο και σε συνθετικό επίπεδο.

Η επίσημη είσοδός του στην ελληνική δισκογραφία έγινε το Μάρτιο του 2015 όπου υπογράφει στην ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο “Ο Έρωτάς μου γίνε” σε στίχους και μουσική του ιδίου, του STAN και της ICON MUSIC. Ακολούθησαν το “Βάλε”, “Αγκαλιά” και το πρόσφατο “Κοριτσάκι μου” το οποίο ξεπέρασε τις 8,300 000 προβολές στο YouTube και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ραδιοφώνων.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η εμφάνιση του στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS (2016) με το Χρήστο Δάντη και το Στέλιο Λεγάκη. Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν υποψήφιος στην κατηγορία "Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη" στα MAD VMA στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο.

Την τρέχουσα περίοδο εμφανίζεται σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας, στο Fantasia, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα και συγχρόνως πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Παράλληλα, δεν σταματάει να ασχολείται με την σύνθεση και πολλοί είναι οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που προτιμούν τις δημιουργίες του, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος συμπεριέλαβε στο δίσκο του δυο τραγούδια με τη συνθετική και στιχουργική υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη (“Αθήνα-Θεσσαλονίκη” & “Φοβάμαι”) καθώς και ο STAN, o oποίος συνεργάστηκε με τον νεαρό δημιουργό στην καινούργια του επιτυχία "Χτύπα" αλλά και σε άλλα τραγούδια που περιλαμβάνονται στον νέο του δίσκο, όπως "Eίσαι Απαραίτητη" κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου