Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

«Κερνάμε Ήπειρο» στην Πρέβεζα


Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων των παραγωγών της Ηπείρου, και στο πλαίσιο μιας δυναμικής και εξωστρεφούς πολιτικής ανάδειξης της πλούσιας παραγωγής της Ηπειρωτικής Γης, αναλαμβάνει από κοινού με τους παραγωγούς τη διοργάνωση εκθέσεων με τοπικά προϊόντα της Ηπείρου.

Μετά την περσινή επιτυχία, συνεχίζουμε δυναμικά και διοργανώνουμε για 2η συνεχή χρονιά την Έκθεση «Κερνάμε Ήπειρο», στην παραλία της Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου 2017, κατά τις απογευματινές ώρες.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων αποδεικνύει την ανάγκη των παραγωγών για παρουσίαση και ανάδειξη των προϊόντων τους αφού 40 και πλέον επιχειρήσεις θα προβάλλουν αγροτικά προϊόντα όπως μέλι, γαλακτοκομικά, βότανα, παραδοσιακά ζυμαρικά κ.α. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου καλεί τους πολίτες και τους επισκέπτες της Πρέβεζας, το τριήμερο αυτό, να επισκεφθούν την έκθεση και να έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα παραδοσιακά ηπειρώτικα προϊόντα.
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση, θα μετακομίσει στην Άρτα στην πλατεία Σκουφά από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας
                                                                                  Στράτος Ιωάννου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου