Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2013

Αδιέξοδο και.. χωρισμός μεταξύ Ολυμπιακού και Τζιμπούρ


Αθήνα
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Ράφικ Τζιμπούρ με τους «ερυθρολεύκους» να διαμηνύουν στην πλευρά του Αλγερινού να φέρει πρόταση μέχρι το τέλος του μήνα για να πουληθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο! Το βράδυ της Κυριακής υπήρξε διαπραγμάτευση χωρίς να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο «τρομοκράτης» με τα σημερινά δεδομένα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου!

Μάλιστα, μετά τη μη υπογραφή νέου συμβολαίου, ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού έφυγε από την Αθήνα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η θέση της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη: «Φέρε πρόταση για να φύγει». Η οικονομική διαφορά είναι μεγάλη, αφού η πλευρά του Αλγερινού δεν έπεσε κάτω από τα 1,6 εκ. ευρώ (ως ετήσιες απολαβές), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1 με 1.1 σε τριετές κλειστό συμβόλαιο.
Μετά από όλα αυτά, στον Ολυμπιακό δείχνουν να προτιμούν την παραχώρηση του παίκτη τώρα και να εισπράξουν κάποιο χρηματικό ποσό από τη μεταγραφή, παρά να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και να τον χάσουν το καλοκαίρι χωρίς αντάλλαγμα.
Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο 28χρονος φορ να φέρει πρόταση (πιθανότατα από Τουρκία ή Γαλλία), αφού το οικονομικό χάσμα (κάπου στις 500.000 ευρώ ετησίως) πολύ δύσκολα θα καλυφθεί και η ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου