Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δήμαρχος στην συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας-Επίσκεψη και στην Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου.


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χωριό Σκιαδάς  του Δήμου Πρέβεζας η Χειμερινή  Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας με την συμμετοχή περισσοτέρων από 120 άτομα.


Οι ορειβατικές αποστολές ανηφόρησαν στο μονοπάτι  προς τον Προφήτη  Ηλία και οι πιο τολμηροί προς την  κορυφή Μπαλτανέσι  , απόλαυσαν το μοναδικό τοπίο της περιοχής  και στην συνέχεια επέστρεψαν στην  ταβέρνα του Ζαφείρη Γεωργίου  όπου γεύτηκαν παραδοσιακή φασολάδα και κρασί.

Το παρών στην  συνάντηση, η  οποία πραγματοποιήθηκε υπό την  αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας και του  Επιμελητηρίου Πρέβεζας, έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο   αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης και Περιβάλλοντος Βαγγέλης Ροπόκης καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Σκιαδά Σπύρος Λώλης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  μίλησε για  μια  πολύ επιτυχημένη διοργάνωση υπογραμμίζοντας ότι έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις  κρυμμένες ομορφιές της περιοχής.

«Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Πύλες του Αδη οι οποίες αποτελούν  μοναδικό αξιοθέατο» αναφέρει ο κ.Μπαϊλης  εκφράζοντας την  πεποίθηση ότι  ο Δήμος διαθέτει όλα τις προυποθέσεις για να   φιλοξενήσει δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  επίσης  , συνοδευόμενος  από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος  Ευάγγελο Ροπόκη επισκέφθηκε την  Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου όπου διαπιστώθηκαν  νέες ζημιές από τις βροχοπτώσεις τόσο στον παραλιακό δρόμο μετά την Γέφυρα της Δέσπως όσο και στον οικισμό της παραλίας του Βράχου.

Παράλληλα ο  κΜπαίλης  παραβρέθηκε  στην κοπή της πίτας των επαγγελματιών  του Βράχου ενώ το βράδυ της  Κυριακής  παρακολούθησε την συναυλία της Φιλαρμονικής Πρέβεζας «Ορφέας» εκφράζοντας τα  συγχαρητήριά τους προς τους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου