Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

Βοήθεια από τον Δήμαρχο Πρέβεζας ζήτησαν οι τρίτεκνοι



Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη συναντήθηκε την Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας, με στόχο την ενημέρωση του Δημάρχου για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.


Η ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο Τριτέκνων Βασίλη Δήμο, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων, την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, την αυξημένη φορολόγηση και τέλος για το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός και ο Δήμος Πρέβεζας ειδικά στα χωριά που τα σημάδια της γήρανσης φαίνονται στην έλλειψη παιδιών και δημοτικών σχολείων. «Τα χωριά μας είναι έρημα, υπάρχουν κτίρια χωρίς κατοίκους, λες και χτυπήθηκαν από βόμβα νετρονίου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμος.

Την έλλειψη της πολιτείας απέναντι στις πολυμελείς οικογένειες κάλεσε ο σύλλογος τον Δήμαρχο Πρέβεζας να καλύψει ο Δήμος κάνοντας έκπτωση 50% στα τέλη Ύδρευσης και Φωτισμού, εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς με τις προϋποθέσεις των πολυτέκνων και μείωση 50% στα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου. 
Ο Δήμαρχος συμφώνησε ότι οι Τρίτεκνες οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και υποσχέθηκε τη μείωση των δημοτικών τελών, αλλά και της ύδρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου