Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο στρατός Δεν υπακούει στις επιταγές των Δικαστικών Αρχών



Παρότι εχει κοινοποιηθεί προς τον στρατό ,έγγραφο για διοικητική αποβολή εντούτοις μέχρι και σήμερα δεν έχουν παραδώσει την Λέσχη.
Σε έγγραφο του,ο κ. Κεραμιδόγλου αναφέρει ότι " η Διακλαδική Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Πρέβεζας  θα παρέχει της υπηρεσίες της σε 1400 περίπου ένστολους και συνταξιούχους μαζί με τις οικογένειες τους".

Σύμφωνα  πάντα  με έγκυρες πηγές του prevezabest ,όταν ο κ. Κεραμιδόγλου κλήθηκε απο τις Δικαστικές Αρχές είχε αναφέρει ότι θα σιτίζονται 1700 άτομα εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί με τις οικογενειές τους.Προφανώς ο κ. Κεραμιδόγλου ανάλογα με την περίσταση αυξομειώνει τον αριθμό των οποίων σύμφωνα με τον ίδιο θα παρέχει τις υπηρεσίες της η Διακλαδική Λέσχη. 

Διερωτόμαστε ,εφόσον δεν υπάρχει στρατός στην Πρέβεζα, πως στην επιστολή την οποία απέστειλε ο κ. Κεραμιδόγλου κάνει λόγο για 1400 άτομα...Πως προκύπτει αυτός ο υπέρογκος αριθμός; Και πως στις δικαστικές αρχές είχε αναφέρει τον αριθμό των 1700 ; .

Προφανώς και δεν υπακούουν στις επιταγές των δικαστικών αρχών.Καθόσον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την λέσχη την επισκέπτονται 5 άτομα απόστρατων αξιωματικών.Ο στρατός παρακωλύει τις αποφάσεις του Δημοσίου..



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/3/13 21:11

    Γιατί τόσο μίσος στον στρατό; Τι συμφέροντα έχετε σαν μπλοκ; Τι παίζεται με σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/13 08:59

    Τι παιχνίδι παίζετε?.
    σβήνεται επιλεκτικά σχόλια γιατί?
    'έχουν καταγραφεί και αποθηκευτεί.
    θα αποσταλούν σε άλλα ποιώ δημοκρατικά site.
    ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΆΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα έπρεπε να αναρωτηθείτε πως τα 1400 άτομα έγιναν 1700.Μα και βέβαια από τις έγκυρες πηγές σας. Είναι δυνατόν τα λεγόμενα του κ Κεραμιδόγλου να είναι διαφορετικά από την επιστολή που κυκλοφόρησε δημοσίως. Τι μας περάσατε πολιτικούς ? Οτι γράφουμε αυτό εννοούμε.
    Αναλογισθείτε αριθμό υπηρετούντων εν ενεργεία με τις οικογένειές τους, αποστράτους Στρατού, Αεροπορίας, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής(αρκετοί) με τις οικογένειές τους., τα έχουμε τα 1400 άτομα, απλως δεν υπήρχε ο χώρος συγκέντρωσης, αυτό που τρόμαξε τους πάντες.Οσον αφορά τα 5 άτομα, κάνετε τρομερό λάθος.Μαθεύτηκε η λειτουργία της Λέσχης και μαζευόμαστε.

    Να πείτε ότι ενοχλήθηκαν τα μαγαζιά για τις αναμενόμενες τιμές των παροχών τις Λέσχης π.χ 0,50 € ο καφές, 3,00 €, η μπριζόλα κ.α και την πελατεία των 1400 ατόμων που πιθανόν να χάσουν, φοβόσαστε και να το σκεφθείτε.

    Ισως κάποια στιγμή οι έγκυρες πηγές σας να μας πούν πως καταφέρνει το ειρηνοδικείο να ασκεί πιέσεις να καταλάβει το χώρο μας και να προηγείται στη διεκδίκηση οικοπέδου-κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών, έναντι υπηρεσιών του Υπ Οικονομικών που είναι στο ενοίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή