Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 01, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρθενία Καζάκου" μου επεδόθη με εξώδικο από Δικαστικό Κλητήρα"


 
 Η  πρόσκληση Συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου για  τις 29 Μαρτίου 2013,  απεστάλη  προς τους ενδιαφερόμενους   από το γραφείο του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 22 Μαρτίου.




  Στις 26 Μαρτίου  το μεσημέρι, μου επεδόθη με εξώδικο από  Δικαστικό Κλητήρα, και απεστάλλη  και στους Δημοτικούς Συμβούλους  η  αίτηση των;

Παναγιώτη Μπούκουρα προέδρου Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων

Παναγιώτη Κλοντζάρη, Βασιλείου Χρόνη, Βασιλείου Μπαρκούζου, Γεωργίου Ραφτόπουλου και Διονυσίου Κώτση, με την οποία καλούμαστε να θέσουμε εκτάκτως το θέμα της  μαρίνας προς συζήτηση, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Μαρτίου.

Ενας λόγος του εκτάκτου που  ζητείται προφανώς, είναι αυτός που  αναφέρεται, σε παράγραφο ότι  «στα μέσα Απριλίου του 2013, επιδικάζεται η αίτηση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για το θέμα της ακυρότητας  διαγωνισμού μαρίνας Πρέβεζας, κατά του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας», άρα δεν  υπάρχουν  χρονικά περιθώρια και διατυπώνεται το ερώτημα αν θα υποστηριχθεί από τον Δήμο.

   Ενημερώνουμε ότι στις 11 Απριλίου του 2013 , εξ αναβολής, συζητείται στο Συμβούλιο της  Επικρατείας αίτηση του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας για ακύρωση Προεδρικού Διατάγματος, περί ιδρύσεως Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και όχι η αίτηση ακυρότητας διαγωνισμού μαρίνας Πρέβεζας.

  Επιπροσθέτως η διαδικασία  ακύρωσης Προεδρικού Διατάγματος  περί ιδρύσεως Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου , δεν υφίσταται πλεον,  διότι  το Δημοτικό Λιμενικό  ταμείο έχει ήδη δια νόμου συγκροτηθεί, δίχως όμως ακόμη να έχει καμία αρμοδιότητα, παρά τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί από πλευράς Δήμου προς κάθε κατεύθυνση.

   Η αίτηση ακύρωσης από  τον Δήμο Πρέβεζας, προς το  Συμβούλιο της Επικρατείας κατά  του Λιμενικού Ταμείου, της Περιφέρειας Ηπείρου και τουΕλληνικού Δημοσίου, για τον διαγωνισμό και κατακύρωση αυτού. που κατατέθηκε την 25-1-2008  κατόπιν αναβολών, θα συζητηθεί στις 29-10-2013.

   Οσα προανέφερα προκύπτουν  από την ενημέρωση του Νομικού  Συμβούλου του Δήμου, που επελήφθηκε  τις ως άνω υποθέσεις.

  Επειδή το θέμα της μαρίνας  , το οποίο δεν δημιουργήθηκε   τώρα αλλά σέρνεται   περίπου  30 χρόνια στην πόλη μας, μας  ενδιαφέρει όλους μας στον  Δήμο Πρέβεζας, ίσως’- αν μας  επιτρέπεται- αν όχι περισσότερο  αλλά όσο και τους αιτούντες, διότι μιλούν για «εκκωφαντική  σιωπή», πιστεύουμε ότι η εισαγωγή του ως έκτακτο θέμα μειώνει την σημασία του.

    Το θέμα της μαρίνας  θα έλθει ως τακτικό, σε επόμενο  Δημοτικό Συμβούλιο αφού ενημερωθούν  όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  με όποια γραπτή ή προφορική πληροφόρηση υπάρχει, διότι μέχρι σήμερα διαπιστώνουμε ότι, στο Δήμο δεν υπάρχει πλήρης  ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς (Yπ.Ναυτιλίας και ΕΟΤ), ίσως επειδή θεωρούμαστε ως  μη αρμόδιοι, λόγω καθυστέρησης της Διαπιστωτικής Πράξης του Γενικού Γραμματέα.

  Οσον αφορά το ερώτημα   αν θα υποστηριχθεί από τον  Δήμο , το θέμα ακυρότητας διαγωνισμού   της μαρίνας, ήδη ο Δήμος  μας με απόφαση της Οικονομικής  Επιτροπής και συγκεκριμένα  με  την αριθμ. 45/1-2-12  σε ανύποπτο  χρονικό διάστημα ,όρισε πληρεξούσιο δικηγόρο να παραστεί στην εκδίκαση.



Πρέβεζα 29-3-2013                       H Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

       Παρθενία Καζάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου