Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε λειτουργία τα φανάρια του Μύτικα



Σε λειτουργία τα φανάρια στον Κόμβο του Μύτικα.

Το prevezabest  ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Μύτικα κ.Ντίτσο ο οποίος μας δήλωσε "Ένα αίτημα 35 χρόνων τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του Μύτικα ,έπειτα το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο το 1978 το οποίο σημειώθηκε στον κόμβο του Μύτικα,επαλαμβανόμενο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο αφού δεν μπορούσε να κατασκευαστεί εναέρια ή υπόγεια γέφυρα ήταν να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες σε ένα κεντρικό σημείο, αυτού του κόμβου του Μύτικα."

"Κινήσαμε τις διαδικασίες και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο  Αντιπεριφερειάρχης  κ. Σ.Ιωάννου.Τα φανάρια είχαμε κινήσει την διαδικασία των μελετών έπειτα από το τραγικό ατύχημα του Αντιπεριφερειάρχη  Άρταίων στην έξοδο του Λούρου αλλά έπειτα από μια σύγχυση που επικράτησε με τις μελέτες και του Λούρου αλλά και της δική μας τελικώς μετά από ένα μήνα στείλαμε εκ νέου μία νέα  ξεωριστή μελέτη."

"Ενστάσεις υπήρξαν από διάφορους μηχανικούς εξαιτίας της ανάθεσης του έργου στον κ.Σαμαντά ,οι οποίες αφού ξεπεράστηκαν και υπήρξαν εννιά μήνες  καθυστέρηση λόγω των ενστάσεων, τελικά το έργο το ανέλαβε ο κ. Σαμαντάς όπως προείπαμε  και έγινε πράξη το χρόνιο αίτημα των κατοίκων".

Τον κ. Ντίτσο τον ρωτήσαμε αν βάση της πρότασης του κ. Τσουμελέκα κάτοικου του οικισμού του Μύτικα ο οποίος μέσω του Διαδικτύου και του βήματος του prevezabest {δείτε εδώ} πρότεινε ο κόμβος με τα φανάρια του Μύτικα να ονομαστεί σε κόμβο Σταύρου Μαγκλάρα {για τους λόγους τους οποίους εξηγεί σε άρθρο του ο κ. Τσουμελέκας} είναι κάτι το οποίο βρίσκει σύμφωνο και τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου