Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρώτο θέμα ο Τουριστικός Λιμένας στο Σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο



Ενδιαφέρον θα έχει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 το απόγευμα αφού πρώτο θέμα στην ατζέντα είναι το ζήτημα για τον Τουριστικό Λιμένα.Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε τις απόψεις των Δημοτικών Συμβούλων για το εν λόγω θέμα.
Αν και σύμφωνα με πληροφορίες του prevezabest το συγκεκριμένο θέμα πολλοί από τους Δημοτικούς Συμβούλος το χαρακτηρίζουν σαν ένα θέμα που "καίει" και κανείς τους δεν θέλει να αναμιχθεί.

Έτσι ίσως η "πολιτική ευθράδεια" ορισμένων εκ των συμβούλων να παραμεριστεί σήμερα.Είναι ένα θέμα που χρήζει προσεκτικής προσεγγίσεως από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου και πρέπει οπωσδήποτε να είναι καλά ενημερωμένοι.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι βέβαια που δεν έχει ακουστεί η φωνή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και από αυτούς δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά.Για εκείνους όμως  που όταν πέρνουν τον λόγο ..ξεχνούν να σταματούν θα δούμε σήμερα κατά πόσο θα είναι λαλήστατοι....

Με ακόμα όμως περισσότερο ενδιαφέρον αναμένεται η απόψη της Δημοτικής Αρχής μιας και  μέχρι σήμερα  επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου