Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απομακρύνθηκε με επιτυχία ο επικίνδυνος ευκάλυπτος


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της  Μ.Τρίτης η επιχείρηση απομάκρυνσης του ξερού  ευκάλυπτου από το  κοιμητήριο της Πρέβεζας.


Το δέντρο  , το οποίο είχε χτυπηθεί από κεραυνό  εδώ και αρκετά χρόνια   εγκυμονούσε    κινδύνους  όχι μόνο  για την πρόκληση  ζημιών  σε τάφους αλλά και για την σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών του κοιμητηρίου.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης η απομάκρυνση  του δέντρoυ ήταν μια δύσκολη διαδικασία και  χρειάστηκε η συνδρομή ειδικού γερανοφόρου οχήματος  για την ολοκλήρωση της .

«Ηταν υποχρέωσή μας απέναντι στους  δημότες οι οποίοι έχουν στο κοιμητήριο τα αγαπημένα τους πρόσωπα να απομακρύνουμε  το  συγκεκριμένο δέντρο και γενικότερα να αναβαθμίσουμε  τον χώρο» τόνισε ο κ.Μπαίλης  σημειώνοντας  μεταξύ άλλων ότι έγιναν εκτεταμένοι καθαρισμοί, τοποθέτηση κάδων για τα ογκώδη καθώς  και διαπλάτυνση του χώρου   στο νοτιοδυτικό τμήμα του κοιμητηρίου    προκειμένου αφενός να  βελτιωθεί η ορατότητα και αφετέρου να διαμορφωθεί  μεγαλύτερη  έκταση  για την στάθμευση των οχημάτων.

Την Μ .Πέμπτη εξάλλου  ο Δήμαρχος Πρέβεζας    παρέστη στο καθιερωμένο  τρισάγιο που τέλεσε ο Μητροπολίτης Πρεβέζης κ.κ  Χρυσόστομος   στους  τάφους των δωρητών του Δήμου  και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με τους δημότες οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις παρεμβάσεις   που έγιναν στον χώρο του κοιμητηρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου