Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 05, 2013

ΗΠΕΙΡΟΣ: Ζωντανεύουν τα χωριά μας με λιγότερους όμως επισκέπτες!



Ζωντανεύουν όπως κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες τα χωριά της Ηπείρου, καθώς ήδη από χθες υποδέχονται απόδημους συμπατριώτες μας, οι οποίοι επιστρέφουν ενόψει Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, βοηθούντος και του καλού καιρού.


Τα έξοδα του ταξιδιού είναι και φέτος αυξημένα, παρά την μικρή πτώση στην τιμή της αμόλυβδης, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει όσους θέλουν να περάσουν γιορτές στην Ήπειρο να έρθουν στην περιοχή μας, ακόμη και συνταξιδεύοντας για να μειώσουν το κόστος!

Όσον αφορά τον τομέα του τουρισμού, υψηλές είναι οι πληρότητες για το τετραήμερο στα μεγάλα ξενοδοχεία των Ιωαννίνων που κινούνται με γκρουπ επισκεπτών, ενώ σε Ζαγόρι Κόνιτσα, Τζουμέρκα και άλλους ορεινούς προορισμούς παρά τις καλές τιμές οι πληρότητες παραμένουν χαμηλές, όπως ανέφερε χθες στον «Π.Λ.» ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Γιώργος Τάσσος.  
Πάσχα στο χωριό 
Πιο «ζωντανά» σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα είναι αυτές τις ημέρες τα χωριά της Ηπείρου, όχι όμως όσο τέσσερα ή πέντε χρόνια πριν. Λίγοι θα είναι και αυτή τη φορά οι απόδημοι συμπατριώτες μας που θα κάνουν Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, δίνοντας, έστω για λίγα εικοσιτετράωρα, ένα διαφορετικό «χρώμα» στους ορεινούς οικισμούς της περιοχής μας.

EPIRUS TV NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου