Η RAXEVSKY συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο της μόδας και επέλεξε για την φωτογράφηση της collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-14 τον νομό Ιωαννίνων.
H RAXEVSKY με κεντρικό πρόσωπο την Ζέτα Μακρυπούλια κάθε σαιζόν ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου σε ξεχωριστούς πολιτισμούς όπου φωτογραφίζει την εκάστοτε collection.
Μετά από την Αγ.Πετρούπολη, την Κούβα, την Αργεντινή, το Μαυρίκιο, το Τόκιο, την Αίγυπτο, το Πεκίνο, τις Μαλδίβες, το Περού, το Μπαλί, τις Βαλτικές χώρες, τα νησιά Bora-Bora, την Νέα Υόρκη, στα νησιά Koh-Samui, στο Παρίσι, στις Σευχέλλες η RAXEVSKY φέτος ταξιδεύει και προβάλλει την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Ιωάννινα.
Χρησιμοποιεί ως φόντο στις λήψεις της επόμενης χειμερινής collection την ιστορία, την παράδοση και τις φυσικές ομορφιές του νομού Ιωαννίνων. Η ομάδα που πλαισίωσε την Ζέτα Μακρυπούλια κατά την παραμονή της στα Ιωάννινα, απαρτίζεται από:την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, τον στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη και τον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη.
Εκτός από την πόλη των Ιωαννίνων με το Κάστρο και το Νησάκι, η RAXEVSKI επέλεξε ως φόντο για την επόμενη χειμερινή collection, το γραφικό Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια.
epiruspost
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου