Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε ακίνητο του δήμου η Χρυσή Αυγή ;

Πάγωσαν στην κυριολεξία τα περισσότερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας από την καταγγελία που έκανε ο κ. Τσοβίλης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 28/6.
Σύμφωνα με τον κ. Τσοβίλη ,μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν καταλάβει δημοτικό ακίνητο στον Ωρωπό Πρέβεζας ενώ σημειώνονται καταγγελίες για παραβατικές συμπεριφορές .Ο κ. Τσοβίλης ανέφερε χαρακτηριστικά « Θα μείνουν οι παραβάτες ατιμώρητοι; Προτείνω η δημοτική αρχή, να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να προσδιοριστεί η χρήση γης. Και να μη δείξει καμία ανοχή να χρησιμοποιούν ακροδεξιά στοιχεία δημοτικό κατάστημα».
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης ανέφερε ότι από το δήμο δεν έχει γίνει καμία παραχώρηση προς τη Χρυσή Αυγή, όμως έχει γίνει κι ο ίδιος αποδέκτης διάφορων περίεργων κι ανησυχητικών γεγονότων στον Ωρωπό για τα οποία έχει ενημερώσει την αστυνομία.
Ο κ. Τσοβίλης επέμενε ότι το δημοτικό ακίνητο χρησιμοποιείται για συγκεντρώσεις μελών της Χρυσής Αυγής και τότε ο Δήμαρχος υποστήριξε πως στην περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο το κτίριο θα εκκενωθεί και θα σφραγιστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου