Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2013

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο από το πρωί… Ελέγχονται ένα ένα σπίτια και αγροικίες

Από τη Φροσύνη Σουλίου μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα, ξεδιπλώνεται από το πρωί σήμερα μία μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας. Στόχος ένας και μοναδικός. Ο έλεγχος όσο το δυνατό περισσοτέρων σημείων τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως κρησφύγετα οι επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί.
Επί πέντε εικοσιτετράωρα οι αστυνομικοί, παρατεταγμένοι, περίμεναν έστω μία κίνηση. Τέτοια κίνηση δεν υπήρξε.
Έτσι αλλάζει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και σκοπός των αστυνομικών είναι να προκαλέσουν την κίνηση αυτή, από τη στιγμή που εκτίμησή τους είναι ότι δεν έχουν περάσει τα σύνορα αλλά παραμένουν κρυμμένοι στην περιοχή.
Ο έλεγχος λοιπόν ειδικά αγροικιών και εγκαταλειμμένων σπιτιών αποτελεί τη βασική προτεραιότητα και ήδη υλοποιείται από το πρωί βήμα βήμα.
Περισσότερες από επτά ομάδες πάνοπλων αστυνομικών, έχουν ξεκινήσει από το πρωί τον έλεγχο ελπίζοντας ότι στη μεγάλη και δύσκολη διαδρομή θα εντοπίσουν ίχνη των δύο κακοποιών.
Εν τω μεταξύ από την αστυνομία αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιφυλακτικότητα πληροφορίες και μαρτυρίες κατοίκων που ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δραπέτες και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα τους προσέφεραν και φαγητό. Κι αυτό γιατί όλες αυτές οι μαρτυρίες από διάφορα χωριά ελέγχθηκαν σχολαστικά και διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου