Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παγκόσμια πόλη , Επιτέλους..

Κάτι σημαντικό συμβαίνει αυτές τις μέρες στη πόλη της Πρέβεζας. Αυτές τις μέρες διεξάγεται  το  καθιερωμένο πλέον παγκόσμιο πρωτάθλημα PREVEZA CUP JUNIORS boys & girls κατηγορίας 18 ετών που έγινε θεσμός με περισσότερους από 140 αθλητές από 50 και πλέον χώρες.





Πέρα από τα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα έχει η Πρέβεζα από τους αθλητές και τους συνοδούς τους, ακόμη σημαντικότερο είναι η προβολή της πόλης στο εξωτερικό. Αφού οι αθλητές που επισκέπτονται τη πόλη είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στις χώρες τους.


Το «θηρίο ο δήμος» ξύπνησε και τα αποτελέσματα της δράσης του ,είναι εμφανώς άκρως εντυπωσιακά. Πράγματι η συμβολή του δήμου στο να ξεκινήσουν και να περατωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού κολυμβητηρίου ήταν κομβικής σημασίας.

ΠΡΙΝ                                                                       ΜΕΤΑ












Έτσι το παλιό και ξεχασμένο έχει πάρει τη θέση του ,το "καινούριο". Πράγματι ήταν ένα σημαντικό βήμα προόδου από πλευράς δήμου και οφείλουμε και να το επισημάνουμε και να το αναγνωρίσουμε. Με την ελπίδα πάντα ότι τον ερχόμενο χειμώνα δεν θα ξαναδούμε εικόνες εγκατάλειψης αλλά να υπάρχει μια στοιχειώδης τουλάχιστον συντήρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου