Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: Διεθνές Τουρνουά Τένις Ανδρών


Ένα σημαντικό γεγονός, το Διεθνές Τουρνουά Τένις Ανδρών θα φιλοξενήσει η πόλη της Φιλιππιάδας το διάστημα από τις 7 μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Φιλιππιάδας, ο οποίος ανέλαβε και την οργάνωση. 

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τουρνουά ITF της σειράς αυτής (με χρηματικό έπαθλο 10.000 $ ή άνω) σε όλη την Δυτική Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι ευκαιρία να δοθεί μια ανάσα στην τοπική οικονομία. 

Όπως τονίζει ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Φιλιππιάδας το επαγγελματικό τουρνουά έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών του Δ.Σ του Συλλόγου και την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γιολδάση. 

Σημειώνουν δε, ότι ήδη τελείωσε και η δεύτερη φάση της ανακαίνισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του ομίλου, η οποία και συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό στην ανάθεση από την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης του επαγγελματικού τουρνουά. 

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Φιλιππιάδας ευχαριστεί θερμά και τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου για την συμβολή του, υπογραμμίζοντας ότι ο όμιλoς τους βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία καθώς είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος Αντισφαίρισης της Δ. Ελλάδας και της Δ΄ Ένωσης Αντισφαίρισης Ελλάδας με περισσότερoυς από 210 εγγεγραμμένους αθλητές. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο τέλος καλεί όλους τους πολίτες του Δήμου Ζηρού και της ευρύτερης περιοχής να συνδράμουν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του τουρνουά .


Δ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου