Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 03, 2013

ΑΡΤΑ: Διέφυγε τον κίνδυνο το τρίχρονο αγοράκι

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών βρίσκεται για νοσηλεία ο τρίχρονος Γιαννάκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε την Πέμπτη στην Άρτα.
Ο Γιαννάκης μετά το χειρουργείο στο Νοσοκομείο της Άρτας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Πατρών.
Το απόγευμα της Παρασκευής βγήκε από τη Μονάδα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.
«Η κατάστασή του εξελίσσεται ομαλά. Είναι εκτός κινδύνου γι' αυτό και χθες το μεσημέρι το βγάλαμε από τη Μονάδα και το μεταφέραμε για νοσηλεία και περαιτέρω παρακολούθηση στο Καραμανδάνειο.
Έχει πολλαπλά προβλήματα, κατάγματα στα πόδια κ.ά., αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει» μας ανέφερε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.
Στο πλευρό του μικρού Γιάννη βρίσκονται συγγενείς και φίλοι.
Η μητέρα του μικρού Γιάννη, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ήταν γνωστή στην κοινότητα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και σε αρκετές οικογένειες, καθώς περιέθαλψε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία τα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Παιδογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου.
Η ευαίσθητη και αξιαγάπητη νοσηλεύτρια, που όλοι τη θυμούνται με πόση στοργή φρόντιζε τα παιδιά με καρκίνο, είναι ένα από τα πέντε θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Πέμπτη έξω από την Άρτα.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου