Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΑΣ – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2 ,Ναι μεν αλλά... Βίντεο


Διεξήχθη ο αγώνας στο στάδιο Αθανασία Τσουμελέκα  ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Με σκορ 1-2 ο Οικονόμος επικράτησε έναντι της Πρεβεζάνικης ομάδας. Συγκεκριμένα το πρώτο γκολ μπήκε στο 18’ λεπτό από τον Χάμος με δυνατή κεφαλιά έπειτα από χτύπημα κόρνερ. 

Οι παίχτες του ΠΑΣ αντέδρασαν με δύο σουτ στο 22 και στο 23 λεπτό χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ οι παίχτες του Θωμά Βασιλειάδη άρχισαν να ανεβάζουν στροφές ένα δυνατό χτύπημα σουτ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ στο 66’ λεπτό. 

Για να γίνει το 1-2 τρία λεπτά αργότερα με πλασιέ του Σιδέρη ,έπειτα από στρωμένη μπαλιά του Λαζαρίδη. Στο 80’ λεπτό ο Λαζαρίδης ανετράπη στη περιοχή του Οικονόμου ,δίχως όμως ο διαιτητής να καταλογίσει το πέναλτι και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Λίγο πριν το τέλος και ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίξει για τελευταία φορά ακυρώνει γκολ του Δήμα έπειτα από υπόδειξη της βοηθού και ο κ. Μάντζιος υπέδειξε φάουλ.

*Παρά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις τόσο του φίλαθλου κόσμου όσο και των παραγόντων της ομάδας του ΠΑΣ Πρέβεζα για την μη υπόδειξη πέναλτι στο 80' λεπτό , μετά τη λήξη του αγώνα επικράτησε για λίγα λεπτά ένταση ,αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων τα πνεύματα ηρέμησαν, δίχως να καταγραφεί κάποιο συμβάν.



















Δείτε στο Βίντεο τις δηλώσεις του Λαζαρίδη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου