Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προσπαθεί να ζεστάνει τα καμένα κάρβουνα ή κάτι έχει αλλάξει ;


Κάτι περισσότερο από δεδομένη θεωρείται ή θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του πρώην δημάρχου κ. Μιλτιάδη Κλάπα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου {2014} για την διεκδίκηση του δημαρχικού θώκου.

Ο κ.Κλάπας ,έπειτα από δύο συνεχόμενες θητείες στο τιμόνι του δήμου ,δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στις τελευταίες εκλογές {2010} ,όπου και εξελέγη ο νυν δήμαρχος  κ. Μπαίλης .

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ένα διάλειμμα ,αυτή η τριετία και ανασυγκρότηση των δυνάμεων για τον κ.Κλάπα ή από την άλλη εφόσον ζύγισε τα πράγματα, έκρινε ότι τώρα είναι η κατάλληλα στιγμή και έτσι,όπως πληροφορούμαστε ,ετοιμάζει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο χωρίς την στήριξη κανενός κόμματος και με πρόσωπα να τον πλαισιώνουν από όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, βέβαια, που του χρεώνουν σε προσωπικό επίπεδο την μη ανέγερση του νέου Νοσοκομείου στη πόλη μας με την μέθοδο Σ.Δ.Ι.Τ.  επί θητείας του.

Πιστεύουμε ακράδαντα ,ότι είναι ένα "φορτίο" που και ο ίδιος γνωρίζει ότι κουβαλάει και για αυτόν τον λόγω το προαναφερθέν ζήτημα το έχει ή αν όχι θα έπρεπε να το έχει , πρώτο στην ατζέντα της προεκλογικής του εκστρατείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου