Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Είδες Δήμαρχε , καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται…


Έπειτα από την πολύμηνη δικαστική περιπέτεια που είχε υποβάλει ο δήμος Πρέβεζας ,μέσω των συνηγόρων του και αφορούσε το κληροδότημα της αείμνηστης κ.Γιαννουλάτου ,το οποίο καλόβλεπε ο δήμος για την στέγαση κέντρου συμβουλευτικής για κακοποιημένες γυναίκες ,παραβλέποντας την εντολή της αείμνηστης κ.Γιαννουλάτου ,να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην οικογένεια η οποία ,διέμενε στο ισόγειο του κτηρίου.

Πρώτο το PrevezaBest ,είχε βγάλει στην επιφάνεια ,το πρόβλημα που προσπάθησε να δημιουργήσει ο δήμος στην πολύτεκνη -άπορη οικογένεια που τελικά όμως έπειτα από τις δικαστικές αποφάσεις ,τις οποίες ήταν πραγματικά χαστούκια για τον δήμο ,όχι απλά δεν κατάφεραν να τους βγάλουν από την οικία αλλά και με την απόφαση της δικαιοσύνης πλέον μπορούν να μένουν ανενόχλητοι στο εν λόγο κληροδότημα του δήμου από την αείμνηστη κ.Γιαννουλάτου. 

Να σημειωθεί πως στη διαθήκη της κ.Γιαννουλάτου για το συγκεκριμένο κτήριο δεν αναφέρεται πουθενά για στέγαση προγράμματος του ΕΣΠΑ ,παρά μόνο για δημοτικό ωδείο ή νηπιαγωγείο.

Εν πάση περιπτώσει όπως πληροφορούμαστε μέσω του δελτίο τύπου του δήμου το Κέντρο Συμβουλευτικής ,ξεκίνησε ,στεγάζοντας το σε άλλο κτήριο.

Βέβαια από την άλλη μπορεί κάλλιστα να απαντήσει ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης ότι στεγάστηκε σε ένα κτήριο το οποίο ,πριν λίγο καιρό άδειασε, λόγω ότι στεγάζονταν η Δημοτική Αστυνομία...Εμείς όμως επιμένουμε: Καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται... 


Διαβάστε το δελτίο τύπου του δήμου για το Κέντρο Συμβουλευτικής 

Κέντρο Συμβουλευτικής λειτουργεί  στον  Δήμο της Πρέβεζας.

Μια σημαντική δομή η οποία   έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών λειτουργεί  από τις αρχές της εβδομάδας  στον Δήμο της Πρέβεζας χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ..

Ο λόγος για  το Κέντρο Συμβουλευτικής το οποίο  στεγάζεται στο  κτίριο της  Δημοτικής  Αστυνομίας (οδός  Ιωνίας).

Το  Κέντρο είναι ήδη στελεχωμένο  από  ψυχολόγο και κοινωνιολόγο  οι οποίες  παρέχουν τις υπηρεσίες  τους στις γυναίκες που   καταφεύγουν εκεί.

Γυναίκεςπου πέφτουν θύματα κακοποίησης, βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή ενδοοικογενειακής βίας μπορούν να προσφεύγουν στο Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου και ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του,  ξεκίνησαν οι επισκέψεις.


Το  Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου  Πρέβεζας είναι ανοιχτό καθημερινά   ώρες γραφείου ενώ το τηλέφωνο  επικοινωνίας είναι το 2682024444.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου