Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Η κίνηση των ημερών δεν ήταν η αναμενόμενη" Βίντεο


Στην κάμερα του PrevezaBest μίλησε ο Πρόεδρος των εστιατόρων & συναφών επαγγελμάτων κ.Κόκκαλης για την κίνηση των ημερών.




Ενώ η Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου κ.Γαλανοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση. "Σαν σύλλογος ασφαλώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι, ευελπιστούσαμε σε κάτι καλύτερο,  λαμβανομένης όμως υπόψη της παρούσας οικονομικής κατάστασης, αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε την οικονομική δυστοκία στην οποία έχουν περιέλθει οι συμπολίτες μας και όχι μόνο. Να μου επιτρέψετε να ευχηθώ  καλή χρονιά για την οποία όλοι μας ευχόμαστε να βγει η χώρα μας από αυτό το τέλμα" !!!



Παρακολουθήστε στο βίντεο την δήλωση του κ. Κόκκαλη

1 σχόλιο:

  1. To PrevezaBest σέβεται τις απόψεις των αναγνωστών του όμως Όπως έχουμε τονίσει επανειλλημένα το PrevezaBest ,δέχεται τα σχόλια για αυτό άλλωστε το έχουμε και ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται η έγκριση μας. Όμως παρακαλούμε θερμά για την επωνυμία των σχολίων.Σε διαφορετική περίπτωση προβαίνουμε στην διαγραφή αυτών.Στην περίπτωση που οι αναγνώστες θα συνεχίσουν να κάνουν ανώνυμα τα σχόλια τους θα αφαιρέσουμε εντελώς την λειτουργία προσθήκης σχολίων. Σε περίπτωση που ζητηθούν ευθύνες και υπάρξει νομικό ζήτημα,τότε η ευθύνη βαραίνει το blog μας,όταν υπάρχουν υβριστικού τύπου εκφράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή