Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 24, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ταινίες για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της Μεγάλης Οθόνης στο Πολιτιστικό Κέντρο !!!



ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ 2 των Κόντι Κάμερον, Κρις Περν ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ Μετά την κινηματογραφική έκπληξη Βρέχει Κεφτέδες (2009) έρχεται η συνέχεια με ακόμα πιο απολαυστικούς χαρακτήρες, έξυπνο χιούμορ και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το «Βρέχει Κεφτέδες 2» είναι μια απολαυστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους χάρη στην ξεκαρδιστική της υπόθεση και την εντυπωσιακή της παραγωγή, προσφέροντας ένα πραγματικά χορταστικό θέαμα. Η ιδιοφυΐα του εφευρέτη Flint Lockwood επιτέλους αναγνωρίζεται όταν το είδωλό του, Chester V, τον προσλαμβάνει στην εταιρεία The Live Corp Company, μαζί με τους καλύτερους και λαμπρότερους εφευρέτες του κόσμου. Το όνειρο του Flint ήταν ανέκαθεν να αναγνωριστεί ως μέγας εφευρέτης, αλλά όλα αλλάζουν όταν ανακαλύπτει ότι η κακόφημη μηχανή του -η οποία μετατρέπει το νερό σε φαγητό- εξακολουθεί να λειτουργεί παράγοντας μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων, τα "foodimals". Ο Flint και οι φίλοι του αναλαμβάνουν μία ακόμα διασκεδαστική αποστολή, παλεύοντας με πεινασμένους γαριδομπαντζήδες, τυραράχνες και άλλα πλάσματα τροφίμων.

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Πέμπτη 26/12 έως και Δευτέρα 30/12/2013 ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ : 19.00 Την Κυριακή 29/12/13 θα γίνει και πρωινή προβολή στις 11.30 Την Δευτέρα 30/12/13 θα γίνει μία προβολή στις 17.00


THOR 2: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνοθεσία: Aλαν Tέϊλορ


Με τους : ΡΕΝΕ ΡΟΥΣΟ , ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ , ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΕΚΛΕΣΤΟΝ, ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ , ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ , ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ


ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Ο Thor (Chris Hemsworth) παλεύει να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από ένα μυστηριώδη εχθρό που υπάρχει πριν από το ίδιο το σύμπαν, καθώς μια αρχαία φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Malekith (Christopher Eccleston) σκοπεύει να βυθίσει τα πάντα στο σκοτάδι. Αντιμέτωπος με έναν εχθρό που ούτε ο βασιλιάς Odin (Anthony Hopkins), ούτε ο κόσμος του Asgard μπορούν να αντέξουν, ο Thor καλείται να ξεκινήσει το πιο επικίνδυνο και προσωπικό μέχρι τώρα ταξίδι του. Αυτό που θα τον επανασυνδέσει με την Jane Foster (Natalie Portman) και θα τον αναγκάσει να θυσιάσει το πάντα, για να σώσει τους άλλους.

ΗΜΕΡΕΣ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ:  Πέμπτη 26/12 έως και Δευτέρα 30/12/2013  ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ    :  21.00

Την Δευτέρα 30/12 θα γίνει προβολή στις 19.00

Από τη ΝΕ.ΔΗ.Κ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου