Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μάγεψε μικρούς και μεγάλους το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αγίου Θωμά !!!


Χάρμα οφθαλμών !!!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στην έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού του Αγίου Θωμά. Πραγματικά αξίζουν τα συγχαρητήρια τόσο στο σύλλογο γυναικών του Αγίου Θωμά όσο και στους κατοίκους του χωριού για το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν απλόχερα τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πλατεία του χωριού πραγματοποιούνταν μπαζάρ από το  οποίο μέρος των εσόδων θα δοθούν στο "Ψυχαργώς"

Καθώς επίσης στο χώρο δίνονταν παραδοσιακά γλυκά και φαγητά στους επισκέπτες. Επιπλέον η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσια χορευτικά και μουσικές εκδηλώσεις από το χορευτικό τμήμα των κοριτσιών του Αγίου Θωμά, το χορευτικό της Μαριέττας Γκούμα, το χορευτικό της κ.Ζαντραβέλη , Το γυναικείο τμήμα του χορευτικού του Αγίου Θωμά. ενώ προσκεκλημένοι ήταν και τα μέλη του συλλόγου Μικρασιατών και Ποντίων Ν. Πρέβεζας, όπου τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια.


*Δυστυχώς για τεχνικούς λόγους  δεν κατέστη εφικτό να παρουσιάσουμε το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση, το υλικό το έχουμε στο αρχείο μας και ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε και να σας δείξουμε το βίντεο το συντομότερο δυνατόν. 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου