Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

Η παρούσα κατάσταση στην παιδιατρική κλινική Πρέβεζας με τις ευλογίες των πολιτικών μας !!!



Μετά την προ έτους συνταξιοδοτηση του Διευθυντη της Παιδιατρικης στο τμημα υπηρετουσαν τρεις παιιδιατροι και γα να εξυπηρετηθουν οι εφημερίες μετακινήθηκε και η παιδιατρος του ΚΥ Θεσπρωτικου μονο για να εφημερευει.
Μια εκ των τριων μονιμων παιδιατρων του τμήματος μετα απο διετη προσπαθεια(επαναλαμβονόμενες αιτησεις για αποσπαση,πιεσεις πολιτικες προς το νοσοκομειο,αναρρωτικες αδειες και αδειες ανευ αποδοχων) καταφερε τελικα να αποχωρησει ωστε να ειδικευθει εκ νεου στη Γενικη Ιατρικη στο Πανεπιστημιακο Ιωαννινων διατηρωντας μισθο και θεση στη Παιδιατρικη κλινικη.

Η μετακινηση εγινε με αποφαση του ΚΕΣΥ(ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΓΕΊΑΣ) ΚΑΙ υπογραφη του υπουργου κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.Δεν ερωτηθηκε το Νοσοκομειο ενω η γιατρος υπογραψε μια απλη υπευθυνη δηλωση οτι οι υπολοιποι παιδιατροι επαρκουν για την λειτουργια της κλινικης!!!!!

Αποτέλεσμα ολων αυτων ειναι να μενουν ημερες εφημεριας χωρις παιδιατρο ενω παραλληλα παρατηρειται δυσλειτουργια και στην υπολοιπη λειτουργια του τμηματος παρα τις προσπαθειες των δυο παιδιατρων που παρέμειναν(η τριτη κανει μονο εφημεριες).

Δυστυχως δεν υπαρχει και προοπτικη να αλλαξει κατι αφου καθε προσληψη γιατρου εχει παγωσει.


Αναγνώστης

1 σχόλιο: