Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απλά έγιναν ρεζίλι και εκτέθηκαν, ίσως ανεπανόρθωτα !!!


Συνέβη..το αναμενόμενο !!!

Από καιρό το είχαμε στο νου μας, ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε… Και απλά συνέβη !!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της φιλαρμονικής ΟΡΦΕΥΣ για την οποία θα σας παρουσιάσουμε αργότερα βίντεο αλλά και φωτογραφίες. 

Πριν όμως ξεκινήσει η εκδήλωση, συνέβη κάτι το αναπάντεχο. Μεταξύ άλλων επίσημων προσκεκλημένων ήταν και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος. Μόλις έφτασε στην αίθουσα, και αφού αντίκρισε, ότι τα πρώτα έδρανα ήταν πιασμένα…[Από ποιους άραγε ;] Πήγε να καθίσει στο τέλος !!! Μόλις ο πρόεδρος της φιλαρμονικής και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανατολιωτάκης τον αντιλήφθηκε αμέσως προσέτρεξε κοντά του για να τον υποδεχτεί αλλά και σαν καλός οικοδεσπότης να του υποδείξει τη θέση του. 

Μόνο που αυτή ήταν πιασμένη…. Έτσι κάποιοι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν ως όφειλαν !!!

Όπως αναγράφονται στα βιβλία των αγίων μας, ποτέ μην κάθεσαι στα πρώτα καθίσματα..γιατί κινδυνεύεις να γίνεις ρεζίλι και αυτό γιατί μπορεί να έρθει κάποιος σημαντικότερος από σένα και να αναγκαστείς να πας παραπίσω !!! Όπερ και εγένετο !!!


Από την άλλη επίσης τα βιβλία των Αγίων αναφέρουν, κάθισε στην τελευταία σειρά και αν πραγματικά σε θέλουν τότε θα σε φωνάξουν …να καθίσεις στην πρώτη σειρά, πράγμα το οποίο συνέβη στην περίπτωση του Σεβασμιότατου μας και πραγματικά δίδαξε ήθος και ταπείνωση, ενώ ίσως και χωρίς να το θέλει κάποιους με την κίνηση του να καθίσει στο τέλος τους εξέθεσε ίσως και ανεπανόρθωτα !!! Ποιους άραγε  ; ; ;

1 σχόλιο: