Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης, μίλησαν για το Νοσοκομείο !!!


Πριν λίγο παραλάβαμε το δελτίο τύπου της Π.Ε. Πρέβεζας, όπου μας πληροφορεί για την Εθιμοτυπική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας  με τον νέο Διοικητή Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Έτσι στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης, μίλησαν προφανώς μεταξύ άλλων και για το Νοσοκομείο της πόλης !!!

Θεωρούμε πως για τέτοια σοβαρά ζητήματα θα πρέπει συζητούνται σε προγραμματισμένες συναντήσεις και όχι επί την ευκαιρία των εθιμοτυπικών συναντήσεων !!!

Διαβάστε το δελτίο τύπου όπως μας στάλθηκε !!!

Εθιμοτυπική συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας - νέου Διοικητή Νοσοκομείου Πρέβεζας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ Στράτο Ιωάννου επισκέφτηκε τη Δευτέρα  23 Δεκεμβρίου στο γραφείο του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κος Νικόλαος Γεωργάκος.
Ο κ Στράτος Ιωάννου συνεχάρη τον νέο διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο που έχουν συσσωρευτεί πλήθος προβλημάτων στον τομέα της υγείας. Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο ίδιος προσωπικά βρίσκεται δίπλα και στηρίζει με κάθε τρόπο το Νοσοκομείο Πρέβεζας. Ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την βελτίωση της κατάστασης και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου