Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καμία ανάμειξη του κ. Γιαννάκη με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου !!!

Καμία ανάμειξη σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως δεν θα έχει ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης  κ. Γιαννάκης σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2014.
Η κριτική που έχουμε ασκήσει κατά το παρελθόν στον κ. Γιαννάκη είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο. Από την άλλη όμως οφείλουμε να καταθέσουμε τα όσα πληροφορηθήκαμε και για την δράση του. 

Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Γιαννάκης τον τελευταίο καιρό έχει οργώσει στην κυριολεξία τα χωριά και τους οικισμούς του Ν. Πρέβεζας. 

Η επιθυμία του άλλωστε να είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές ποτέ δεν την έκρυψε. Άλλωστε κατά την γνώμη μας η διαφορά των 300 ψήφων περίπου για τους οποίους έχασε τις εκλογές από τον Βουλευτή κ. Τσουμάνη, δεν νομίζουμε ότι του αφήνει και πολλά περιθώρια παρά μόνο να είναι ξανά υποψήφιος. 

Έτσι όποτε και αν αυτές γίνουν, ο κ. Γιαννάκης αυτή την φορά θα είναι καθόλα έτοιμος και όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η νίκη του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.


Για όλα αυτά όμως, οψόμεθα …!!!

1 σχόλιο:

  1. To PrevezaBest σέβεται τις απόψεις των αναγνωστών του όμως Όπως έχουμε τονίσει επανειλλημένα το PrevezaBest ,δέχεται τα σχόλια για αυτό άλλωστε το έχουμε και ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται η έγκριση μας. Όμως παρακαλούμε θερμά για την επωνυμία των σχολίων.Σε διαφορετική περίπτωση προβαίνουμε στην διαγραφή αυτών.Στην περίπτωση που οι αναγνώστες θα συνεχίσουν να κάνουν ανώνυμα τα σχόλια τους θα αφαιρέσουμε εντελώς την λειτουργία προσθήκης σχολίων. Σε περίπτωση που ζητηθούν ευθύνες και υπάρξει νομικό ζήτημα,τότε η ευθύνη βαραίνει το blog μας,όταν υπάρχουν υβριστικού τύπου εκφράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή