Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013

Διαβάστε την επιστολή αναγνώστη του PrevezaBest


Prevezabest

Παρακολουθώντας σήμερα την ειδησεογραφία σου για το Θέμα των Α.Μ. Ε. Α., δράττομαι της ευκαιρίας σου γράψω δυο λόγια. Δεν είναι μόνο η Φιλιππιάδα ή και άλλες κωμοπόλεις του Νομού Πρέβεζας με τα γνωστά προβλήματα. Ο φωτισμός, η καθαριότητα, η σήμανση, η προσβασιμότητα, η κυκλοφορία (Αυτοκίνητα πεζοί και ΑΜΕΑ), χώροι αναψυχής, τα κόστη, και η λειτουργία μιας πόλης είναι ένα πολυσύνθετο θέμα, συλλογικό, μα πάνω από όλα ένα θέμα που αφορά όλους μας.


Όμως όταν έρχονται εκλογές αυτό που βαραίνει είναι οι παρέες, φιλίες, επιρροές, κόμματα, κουμπαριές, σοϊα, φήμες καλές ή κακές, προπαγάνδες και ένα σωρό προσχήματα και τερτίπια. Εδώ θέλουν να γίνουν Δημοτικοί σύμβουλοι, αλά ακόμη και δήμαρχοι, πρόσωπα που δεν έχουν ''βγεί από το σπίτι τους'', ''δεν έχουν διαβάσει ένα βιβλίο'', δεν… δεν..κλπ.

Ξέρω, ξέρω…. το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι του κάθε πολίτη….. κλπ..κλπ. Σ΄ αυτά είμαστε φοβεροί, αξεπέραστοι, εφευρετικοί…. και ξαφνικά γέμισαν τα δημοτικά συμβούλια από δημοσίους υπαλλήλους και συνδικαλιστές. Αγώνας δρόμου για να καρπωθούν την κοπάνα από την υπηρεσία, χρηματικά οφέλη και άλλα παρεμφερή προνόμια.

Αποψιλώθηκαν οι Εφορίες, τα Νοσοκομεία, τα Σχολεία, οι τεχνικές υπηρεσίες το Δημόσιο γενικά από υπαλλήλους και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Λες και ο έφορος δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει, ή ο Νοσοκόμος κλπ… κλπ…

Σου στέλνω δύο Φώτο από την Πρέβεζα. Λεωφόρος Ειρήνης εκατό μέτρα μήκος δρόμου. Καμαρώστε την Σοφία των Μελετητών των κατασκευαστών, αλλά και αυτών που παρέλαβαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Καμαρώστε και θαυμάστε ! Αναρωτιέται κανείς, ένα γραμμάριο μυαλό δεν υπάρχει; Πρέπει να βγάλει κανείς το Πολυτεχνείο για να φτιάξει αυτήν την ανοησία; Έτσι δεν είναι Γιάννη Ρεντζιο; Τους τα λες εσύ αλλά που;


Alexissoldatos@gmail.com  

* Σχόλιο PrevezaBest Παρατηρήστε στην πρώτη φώτο που βρίσκεται το αμάξι σταθμευμένο και στην δεύτερη φώτο που βρίσκεται το μηχανάκι !!!

2 σχόλια:

  1. To PrevezaBest σέβεται τις απόψεις των αναγνωστών του όμως Όπως έχουμε τονίσει επανειλλημένα το PrevezaBest ,δέχεται τα σχόλια για αυτό άλλωστε το έχουμε και ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται η έγκριση μας. Όμως παρακαλούμε θερμά για την επωνυμία των σχολίων.Σε διαφορετική περίπτωση προβαίνουμε στην διαγραφή αυτών.Στην περίπτωση που οι αναγνώστες θα συνεχίσουν να κάνουν ανώνυμα τα σχόλια τους θα αφαιρέσουμε εντελώς την λειτουργία προσθήκης σχολίων. Σε περίπτωση που ζητηθούν ευθύνες και υπάρξει νομικό ζήτημα,τότε η ευθύνη βαραίνει το blog μας,όταν υπάρχουν υβριστικού τύπου εκφράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να επισημάνω το αυτονόητο. Η πρόθεση μου είναι να διορθώσουμε αν μπορούμε, έστω και αργά, τα κακώς κείμενα. Δέστε στην φωτογραφία 1 το μηχανάκι, 2 την κολόνα της ΔΕΗ, 3 το καλάθι αχρήστων του Δήμου, 4 τα δένδρα, 5 τον ελεύθερό χώρο να περάσει ένα άτομο Α.Μ.Ε.Α. Πείτε μου τώρα αν δεν αληλλοαναιρούνται μεταξύ τους, ως προς την κατασκευή την λειτουργηκότητα και την χρησιμότητά τους. Κ΄ όμως μελέτες γίνανε, και τι μελέτες; με πόσα εκατομμύρια !!!! Όλα αυτά και άλλα πολλά γιατί όλοι μας γίναμε ξερόλες ειδήμονες, ανευθυνουπεύθυνοι της προχειρότητας και ατιμωρησίας. Ως τόσο οι εκλογές έρχονται, ας κάνουμε τις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή