Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θέμα στο δημοτικό συμβούλιο έγινε η ανάρτηση του PrevezaBest !!!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Την προσοχή τράβηξε το εκτός ημερησίας θέμα, που αφορά τα ληξιπρόθεσμα και η αποδοχή τους στον δήμο της Πρέβεζας. Συγκεκριμένα η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ομιλία ενός εργαζόμενου του δήμου, όπου και αρκετοί από αυτούς παρέστησαν και εκπρόσωπός τους έκανε ομιλία κάνοντας αναφορά τόσο στα χρέη όσο και για τον κίνδυνο της διαθεσιμότητας. 

Σχετικά με τα ληξιπρόθεσμα κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η αποδοχή της πίστωσης των χρημάτων στο δήμο της Πρέβεζας, ενώ εκφράστηκαν σοβαρές ενστάσεις για το αν θα προλάβει η δημοτική αρχή την ημερομηνία για την καταβολή των χρημάτων.Επίσημα τουλάχιστον η 31/12 του 2013 είναι η τελική ημερομηνία !!! 

Θέμα στο δημοτικό συμβούλιο έγινε η ανάρτηση του PrevezaBest, που πραγματοποιήσαμε χτες 22/12 και η οποία αφορά την εργασία που έγινε στον Μύτικα όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ. Το θέμα στην συνεδρίαση έφερε ο Επικεφαλής της παράταξης Ανάπτυξη Τώρα κ. Νίτσας όπου αφού ενημέρωσε το σώμα του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε απάντηση επί του θέματος.

Η απάντηση δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ.Ροπόκη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν κατόπιν σχετικής απόφασης της κοινότητας και αφορά κάποιο κοινωφελή έργο και η εργασία από το συνεργείο έγινε δωρεάν. 

Για να απαντήσει ο κ. Νίτσας λέγοντας που δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ανακαλύπτουμε κάτι, κάποια παρανομία, διότι ούτε μελέτη υπήρξε για την εργασία ούτε απόφαση πάρθηκε από το συμβούλιο μας για κάτι τέτοιο να μας λέτε πως είναι δωρεάν. Κλείνοντας ο κ. Νίτσας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά ανέφερε πως την επόμενη φορά που θα διαπιστωθεί κάποια παρανομία θα κάνει αυτό που πρέπει. 

Σχόλιο του PrevezaBest, εντύπωση μας προκάλεσε η απάντηση του κ. Ροπόκη για την δωρεάν εργασία του ιδιωτικού συνεργείου, μιας και θεσμικός παράγων μας δήλωσε ότι για την εργασία αυτή το συνεργείο θα λάβει 500 ευρώ περίπου, είναι δύο απόψεις διαφορετικές και τα συμπεράσματα ανήκουν για άλλη μια φορά στους αναγνώστες..

Ο προυπολογισμός του δημοτικού λιμενικού ταμείου και των Εσόδων-Εξόδων της Νέας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρέβεζας, οικ. Έτους 2014. Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία .




1 σχόλιο:

  1. To PrevezaBest σέβεται τις απόψεις των αναγνωστών του όμως Όπως έχουμε τονίσει επανειλλημένα το PrevezaBest ,δέχεται τα σχόλια για αυτό άλλωστε το έχουμε και ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται η έγκριση μας. Όμως παρακαλούμε θερμά για την επωνυμία των σχολίων.Σε διαφορετική περίπτωση προβαίνουμε στην διαγραφή αυτών.Στην περίπτωση που οι αναγνώστες θα συνεχίσουν να κάνουν ανώνυμα τα σχόλια τους θα αφαιρέσουμε εντελώς την λειτουργία προσθήκης σχολίων. Σε περίπτωση που ζητηθούν ευθύνες και υπάρξει νομικό ζήτημα,τότε η ευθύνη βαραίνει το blog μας,όταν υπάρχουν υβριστικού τύπου εκφράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή