Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άκρως επιτυχημένη η κοινοβουλευτική θητεία του Κώστα Μπάρκα !!!


Η μέχρι τώρα κοινοβουλευτική θητεία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πρέβεζας, κ. Κώστα Μπάρκα, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως μιας άκρως επιτυχημένη θητεία.


Ο Κώστας Μπάρκας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και των εξελίξεων, έτοιμος να προσφέρει και να αγωνιστεί για το δίκιο του κάθε αδικημένου ανεξαρτήτου κομματικής ταυτότητας.

Ενδεικτικό των όσων περιγράφουμε ότι και ξύλο έχει φάει στις πορείες. Σε αυτό το σημείο όμως οι συντάκτες του PrevezaBest θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα δυσάρεστο γεγονός που πληροφορηθήκαμε για μερικούς συντρόφους του Βουλευτή. 

Οι κακές φήμες αναφέρουν ότι σύντροφοι του Βουλευτή μηχανορραφούν πίσω από την πλάτη του και θέλουν γίνουν βεζίρης στην θέση του βεζίρη.. 

Το να έχει κανείς φιλοδοξίες και θεμιτό είναι και απολύτως λογικό. Όταν όμως αυτό γίνεται κακόβουλα, τότε αυτό δεν είναι καθόλου θεμιτό και λογικό, για τον συντροφικότητα του μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται ότι σε μερικούς έχει κάτσει βαρύ ότι ένας νέος άνθρωπος και όχι από την πόλη της Πρέβεζας αλλά από την Φιλιππιάδα εξελέγη βουλευτής !!!

Εν πάση περιπτώσει, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα μέσα από το βήμα του PrevezaBest, ότι σε επόμενη σχετική ανάρτηση μας δεν θα έχουμε κανέναν ενδοιασμό να κατονομάσουμε αυτούς που μηχανορραφούν !!!

Και πιστέψτε μας θα το κάνουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου