Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άρθρο παρέμβαση - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΕΝΤΖΟ


Τζένη επίτρεψέ μου να παρέμβω στην απάντησή σου (Prevezabest Με τίτλο Απάντηση όχι στον σύντροφο, αλλά κύριο Κωνή 10 02 2014 δείτε εδώ) λέγοντάς σου όσο πιο απλά μπορώ να σου ειπώ, ότι και εσύ που τον αγαπάς, αλλά και εσύ Κώστα που τον μισείς, και οι δύο σας του κάνετε το ίδιο κακό.


Να είστε σίγουροι και οι δύο, ότι τα πολλά συντροφιλίκια και ο άκρατος διαγκονισμός της αποκλειστικότητας του προοδευτισμού και της Δημοκρατικότητας βλάπτουν σοβαρά την πολιτική υγεία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Ιωάννη Ρέντζου. 

Κώστα μην επιτίθεσαι έτσι, Τζένη μην αμύνεσαι έτσι. Μη στερείς την δυνατότητα στον Γιάννη Ρέτζο να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο εκλογικό σώμα της τοπικής μας κοινωνίας. Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι και η φωνή του Γιάννη είναι και πρέπει να είναι ευρύχωρη και ευρύτερη. Το πολυδιασπασμένο αριστερό κομμάτι δεν επαρκεί και το ξέρεις πολύ καλά.

Απευθυνόμενος ο κ. Ρέντζος στην πολυτασσική και πολυκομματική κοινωνία του Δήμου μας, ασφαλώς και προτάσσει την ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική του εμπειρία, τις πραγματικά πρωτότυπες ιδέες του και τον δικό του πολιτικό πολιτισμό, που και αξιόλογος είναι, αλλά και χρήσιμος στην τοπική κοινωνία. Αυτό προτάσσεται αυτό μετράει και αυτό έχει βαρύτητα. Εμείς βλέπουμε, ακούμε, σκεπτόμαστε, συγκρίνουμε και αποφασίζουμε.

Φιλικά

Γιάννης Μαχαίρας 11 02 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου