Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ισχυρό ΚΚΕ – παρουσίαση των υποψηφίων για δήμο και Περιφέρεια - Βίντεο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο, η παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ για τον δήμο αλλά και την περιφέρεια.


Έτσι όπως μας είχαν γνωστοποιήσει και μέσα από σχετικό δελτίο τύπου, υποψήφιος για τον δήμο θα είναι ο κ. Νόβας Ιατρός ενώ υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο Οικονομολόγος κ. Κωτσαντής. 

Έτσι τόσο ο κ. Κωτσαντής όσο και ο κ. Νόβας, πραγματοποίησαν ομιλίες. Στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε Μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ, Το ΚΚΕ είναι αυτό που δίνει τις απαντήσεις ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας να εναντιωθούν στον καπιταλισμό. 




Από την άλλη ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νόβας, ξεκίνησε την ομιλία του με ένα καίριο ερώτημα, το οποίο ανέφερε, Τι ήταν αυτό που άλλαξε και βοήθησε τους πολίτες από τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές...; 





Ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει διέξοδο για τον λαό, μέσα σε ένα σύστημα θωρακισμένο με την Ευρωπαική Ένωση και το ΝΑΤΟ. Αξίζει να αναφέρουμε μια χαρακτηριστική φράση του κ. Νόβα, ότι και δήμαρχος να εκλεγεί ο υποψήφιος του ΚΚΕ και πάλι από αυτή τη θέση θα κάνουμε λαική αντιπολίτευση.  

Παρακολουθήστε στο βίντεο την απάντηση του κ. Νόβα σε ερώτημα που αφορά του υπερχρεωμένους δήμους και δη της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου