Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχαριστεί…




Το Καρναβαλικό κομιτάτο Πρέβεζας ευχαριστεί την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας για τη διοργάνωση, τον δήμο Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία, τους βουλευτές του νομού Δημήτρη Τσουμάνη και Κώστα Μπάρκα, για τη συμβολή τους, να γίνει γνωστό το Καρναβάλι στο πανελλήνιο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα για την ηθική συμπαράσταση, τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Ευάγγελο Ροπόκη, την δημοτική σύμβουλο Πρέβεζας κ. Στέλλα Βαρτελάτου, τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Πρέβεζας "Ανάπτυξη τώρα" κ. Γιώργο Νίτσα, τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας κ. Παύλο Σαραμπασίνα, τον εργαστήρι μπουγάτσας DONALD και τον κ. Μάνθο Δέσκα και τους χιλιάδες των Καρναβαλιστών, που δημιουργούν και συμμετέχουν, μέσα από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.


Ευχαριστεί το Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον πρόεδρό του κ. Γιάννη Γιαμά, που παραχώρησαν την αίθουσα του Επιμελητηρίου, για τις συναντήσεις του Κομιτάτου, τον κ. Γιώργο Κανιώρη με τα εποχιακά είδη ΟΙΚΙΑ ως επίσημο συνεργάτη του. 

Ευχαριστεί το ΚΤΕΛ Πρέβεζας και τον πρόεδρό του Παναγιώτη Σαρδελή! Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας επίσης ευχαριστεί τον ART TV, το BHMA τηλεόραση, το Radio Prisma,τον Energy 93.4, τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, το ΡΑΔΙΟ Πρέβεζα,τα sites Pamepreveza.gr, preveza-info, atpreveza, το prevezabest, το Mypreveza.gr, το www.tomistinenimerosi.gr και την έντυπη ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση και όλα τα ΜΜΕ που πρόβαλλαν τις εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου