Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου στο Βελιγράδι


Την δική της παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου  έχει η Ενωση Ξενοδόχων  Πρέβεζας στο πλαίσιο της τουριστικής  έκθεσης  Ι.F.Τ. που διοργανώνεται στο Βελιγράδι το διάστημα  από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης  τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου  Ιωσήφ Ντούσκα και Νίκο Δήμα και την Δήμητρα Ντούσκα  με την παρουσία τους  εδωσαν έμφαση στην Πρέβεζα κάνοντας γνωστές στους επισκέπτες και τους τουριστικούς  πράκτορες τις ομορφιές της περιοχής μας.

Το  ατέλειωτο  γαλάζιο των ακτών αλλά και η ενδοχώρα της Πρέβεζας αποτελούν όλο και πιο αγαπημένο  προορισμό  για τους  Βαλκάνιους επισκέπτες   οι οποίοι μπορούν εύκολα να φτάσουν στον προορισμό τους μέσω της Εγνατίας οδού. 

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου   περιελάμβανε , παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου σε δημοσιογράφους, opinion makers και tour operators, που δραστηριοποιούνται στη χώρα, των οποίων ο εντοπισμός έχει ήδη ξεκινήσει από την ανάδοχο εταιρεία, με τη συνεργασία του ΕΟΤ.

Οπως  τονίζει ο κ.Χαλκίδης, η αγορά των Βαλκανίων  αποτελεί έναν στόχο που  η Ενωση επιθυμεί να κατακτήσει και για τον λόγο αυτό  θα συμμετάσχει με δικο της περίπτερο  σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στην Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου