Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προβληματισμός στο στρατόπεδο του Μπαίλη εξαιτίας των "μεταγραφών" !!!


Προβληματισμός στο στρατόπεδο του νυν Δημάρχου κ. Μπαίλη, ο οποίο αγγίζει και ίσως να ξεπερνά  ορισμένες φορές τα όρια της δυσαρέσκειας, από τις "μεταγραφές" που ο ίδιος έκανε από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με έγκυρες και καλά επιβεβαιωμένες πηγές του PrevezaBest, δεν ήταν λίγοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, οι οποίοι του εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και σε ορισμένες περιπτώσεις την δυσαρέσκειά τους, για τις "μεταγραφές" ατόμων από την Νέα Δημοκρατία. 

Συγκεκριμένα ανέφεραν στον Δήμαρχο ότι στην περίπτωση του κ.Σαραμπασίνα υπέπεσε σε επικοινωνιακό σφάλμα να ανακοινώσει την "μεταγραφή" αυτή, τη στιγμή που ο ίδιος ο δήμαρχος δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την δική του υποψηφιότητα.

Έτσι σε συζητήσεις που έχουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Μπαίλη, αναρωτιούνται αν πράγματι οι συγκεκριμένες μεταγραφές-ατόμων από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας- βοηθήσουν ή βλάψουν την παράταξη …. Και αν αποθαρρύνουν άλλους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του...

Οψόμεθα !!! 

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ Ο ΜΠΑΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.......ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ !!!!! ΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΛΗ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ( ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΩΡΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ( ! ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ " ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ......ΤΤΩΩΩΩΡΡΡΑΑΑΑ !!! " ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΣΗ ΜΠΟΝΑΤΣΟ !!!!!!! ΕΞΑΛΟΥ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.......ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ.........ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ !!!......ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή